Noi produse Parkside în oferta Lidl. Sunt esențiale în orice gospodărie sau atelier

30.10.2023
Noi produse Parkside în oferta Lidl. Sunt esențiale în orice gospodărie sau atelier

În fiecare săptămână, Lidl ne ademenește cu o gamă variată de produse la prețuri accesibile, iar printre acestea se găsesc adesea scule folositoare pentru pasionații de bricolaj și nu numai.

Câteva produse recent apărute în oferta săptămânală pot stârni interesul celor care vor să-și întrețină sau renoveze locuința. Din oferta care este valabilă începând de azi, 30 octombrie, am ales un tester de tensiune / localizator satelit, precum și un detector multifuncțional / umidometru, instrumente care se dovedesc esențiale în orice gospodărie sau atelier.

Cele două dispozitive sunt disponibile la Lidl începând de astăzi, 30 octombrie, la prețuri foarte accesibile. Primul dintre ele este un tester de tensiune, ideal dacă efectuați lucrări la o instalație electrică, doriți să verificați dacă o priză din casă este în stare de funcționare sau chiar să verificați anumite terminale electrice ale mașinii. Astfel, se poate dovedi foarte util atât pentru locuință, cât și pentru probleme ce pot apărea la mașină și nu numai. Un astfel de tester de tensiune Parkside costă la Lidl doar 24,99 de lei.

Unelte Parkside ieftine la Lidl

Al doilea dispozitiv este un umidometru, ideal pentru verificarea nivelului de umezeală din pereți, placări, materiale de construcții sau din lemne. Acest detector multifuncțional poate fi cumpărat de la Lidl cu prețul de 54,99 de lei.

De asemenea, am inclus și o suflantă cu aer cald, care se poate dovedi utilă în cazul în care aveți nevoie de uscare rapidă pentru anumite materiale sau trebuie să încălziți anumiți adezivi pentru a-i dezlipi. Suflanta cu aer cald și afișaj digital Parkside are o putere de 2000W și temperaturi de lucru cuprinse între 50 și 650 de grade Celsius. O astfel de unealtă costă 99,99 de lei la Lidl.

Nu în ultimul rând, am selectat și un clește pentru nituri, ideal dacă lucrați cu metale. Acesta costă 39,99 de lei și include și accesorii. Pachetul cuprinde cleștele, 100 de nituri și 4 burghie HSS.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult