Noile accesorii auto disponibile la Lidl în această săptămână

10.01.2022
Noile accesorii auto disponibile la Lidl în această săptămână

Lidl va introduce în ofertă, începând de joi, 13 ianuarie, o serie de dispozitive și accesorii auto, sub marca proprie a companiei, Ultimate Speed.

Un încărcător de baterie auto va fi disponibil la prețul de 159 de lei. Potrivit producătorului, aparatul are program de diagnosticare și proces de încărcare complet automat, cu opt programe selectabile, pentru adaptarea optimă în funcție de tipul bateriei. Pe ecranul LCD sunt afișate următoarele informații: programul ales, valoarea tensiunii și starea încărcării.

Citește și: Lidl: Două dispozitive, pentru birou și acasă, disponibile în această săptămână

Totodată, un redresor auto Ultimate Speed va fi disponibil la prețul de 70 de lei. Dispozitivul dispune de patru programe diferite în funcție de tipul de baterie utilizat. Pe ecranul LCD sunt afișate: programul de încărcare, valoarea tensiunii și starea încărcării.

Lidl va oferi, de asemenea, un compresor auto de mici dimensiuni, tot la prețul de 70 de lei. Aparatul are capacitate maximă de 35 litri/minut și suportă o presiune maximă de 10 bar. Compresorul are cablu de alimentare cu lungime de 3 metri și vine cu mai multe capete pentru furtun. Poate fi, astfel, folosit pentru umflarea roților de bicicletă sau a mingilor.

Toate produsele de mai sus vor beneficia de garanție timp de 3 ani.

Vor fi disponibile și huse pentru anvelope, la prețul de 35 de lei bucata. Produsul vine cu mâner integrat, pentru transportul mai ușor al roților. Vor exista două variante: max. 225/R13-R17 și max. 245/R16-R19.

Foto: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Automobile electrice: Marea întrebare, legată de baterii, la care nu răspunde nimeni (ANALIZĂ)

Poți avea Android Auto în modul wireless cu acest accesoriu de la Motorola

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult