Lidl: Două dispozitive, pentru birou și acasă, disponibile în această săptămână

17.01.2022
Lidl: Două dispozitive, pentru birou și acasă, disponibile în această săptămână

Lanțul de retail Lidl a introdus în ofertă produsele anunțate în noul catalog. Printre acestea se numără câteva dispozitive electronice interesante.

Compania vinde un produs 2-în-1 inedit, sub marca proprie Parkside. Începând de astăzi este disponibil un proiector LED portabil, cu acumulator și funcție de baterie externă. Produsul costă 119 lei și oferă mai multe moduri de funcționare: luminozitate maximă, mod economic 50%, semnal SOS și lumină roșie intermitentă.

Citește și: Accesoriu auto util la parcări, disponibil la Dedeman cu discount

Dispozitivul include două porturi USB și are indicator pentru nivelul de încărcare a bateriei. Proiectorul are putere de 20 W și dispune de picior rabatabil, magnetic. Intensitatea fluxului luminos maximă oferită este de 2.000 de lumeni. Capacitatea acumulatorului este de 3.500 mAh.

Util pentru birou este setul de tastatură și mouse Rapoo X3500. Dispozitivele sunt modele wireless și funcționează pe baterii. Senzorul de pe mouse-ul are o rezoluție de 1.000 DPI. Pachetul costă 129 de lei. Conectarea la PC se face prin intermediul unor receivere de 2.4 GHz.

Tastatura are suport pentru palmă cu suprafața anti-alunecare, 13 taste multimedia și poate funcționa până la 9 luni cu un set de baterii.

CITEȘTE ȘI:

Cinci dispozitive inedite disponibile la Carrefour cu discount

Plătești și tot găsești mașina blocată. Cum poți fi păcălit cu noile coduri QR afișate în parcările publice

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult