O companie a lansat un dric de lux bazat pe o Tesla Model S

24.08.2020
O companie a lansat un dric de lux bazat pe o Tesla Model S

Un producător de vehicule funerare din Marea Britanie, Coleman Milne, a lansat primul său dric de lux bazat pe o Tesla Model S.

Numit BINZ.E, vehiculul, realizat în colaborare cu o companie germană, are o autonomie de peste 350 de km. Mașina are un motor de 415 CP și poate ajunge de la 0 la 100 de km/h în 4,2 secunde.

Citește și: VIDEO: Iată ce a descoperit un șofer de Tesla Model 3 după 58.000 de km parcurși cu mașina

Modelul celor de la Coleman Milne rivalizează cu cele din portofoliul Brahms, un producător de vehicule electrice. Acesta are trei modele de dricuri în portofoliu, bazate pe Tesla Model S, Nissan Leaf și Nissan nNV200.

Tot mai mulți clienți doresc un dric electric

BINZ.E a fost gândit pentru zonele în care mașinile poluante nu au voie să intre sau unde trebuie să plătească taxe. Mai mult, potrivit șefului companiei, Lee Hudson, casele funerare sunt tot mai interesate de soluții eco, iar pentru automobilele electrice există, de asemenea, cerere mare. Asta deoarece numărul clienților care doresc înmormântări prietenoase cu mediul înconjurător este în creștere.

Citește și: FOTO: Cum arată mașina pe care o conduce zi de zi șeful Tesla, Elon Musk

„Noul nostru model BINZ.E va oferi o componentă cheie în cadrul trendului crescător al acestor eco-înmormântări”, a declarat Hudson.

Prețurile acestor vehicule sunt „piperare”. Un BINZ.E poate ajunge să coste peste 200.000 de dolari.

Sursa: Auto Express

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult