O companie nu știe de ce modelul său de SUV cu preț „piperat” miroase urât la interior

26.08.2020
O companie nu știe de ce modelul său de SUV cu preț „piperat” miroase urât la interior

Hyundai are o problemă cu model său de SUV Palisade: nu știe de ce mașina miroase urât la interior după câteva mii de kilometri parcurși.

Clienții au descris mirosul neplăcut ca pe o combinație de legume stricate și șosete murdare.

Inițial, compania a ignorat situația, dar acum a deschis o investigație, potrivit The Drive. „Suntem la curent cu această problemă și acum suntem în mijlocul unei investigații”, a transmis un purtător de cuvânt, pentru sursa citată.

Citește și: Reclamele pentru mașini poluante, precum SUV-urile, ar putea fi interzise după modelul celor pentru țigări

Unii poprietari de Palisade cred că de vină este materialul „premium” cu care sunt acoperite scaunele. Este vorba despre pielea falsă Nappa. Versiunile care au scaunele acoperite cu material textil nu au această problemă.

Un SUV cu preț „piperat”

Alții susțin că mirosul vine de la tetiere. Același lucru l-a susținut și publicația Cars.com.

Citește și: SUV-urile contribuie, se pare, la creșterea numărului de pietoni uciși

Hyundai a anunțat că după ce va descoperi problema va informa dealerii despre modul în care aceștia o pot rezolva, așa că cel mai probabil compania va face o rechemare în service.

În cea mai scumpă versiune, SUV-ul costă peste 52.000 de euro.

Modelul Palisade este unul foarte apreciat, exceptând mirosul. Vehiculul a impresionat plăcut specialiștii care l-au testat și a câștigat prestigiosul „iF Design Award” la categoria „Automobile/Vehicles”.

Hyundai Palisade, prezentare oficială:

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult