O fostă iubită celebră l-ar fi acuzat pe Elon Musk că i-a dat o Tesla „modificată”

02.08.2020
O fostă iubită celebră l-ar fi acuzat pe Elon Musk că i-a dat o Tesla „modificată”

Amber Heard ar fi spus că fostul ei iubit Elon Musk i-a dat o Tesla care avea instalate dispozitive de urmărire. Actrița ar mai fi afirmat despre șeful companiei auto că este un om care vrea să controleze femeile cu care are o relație, potrivit unei cunoștințe a familiei vedetei.

O fostă prietenă a surorii lui Heard este cea care a vorbit despre presupusele dispozitive de urmărire din mașină, în instanță, în cadrul procesului dintre acriță și fostul ei soț Johnny Depp. Jennifer Howell, proprietara unui ONG, ar fi aflat aceste lucruri de la mama actriței, Patricia Paige, care a murit în acest an.

Amber Heard a primit o Tesla Model S de la Elon Musk. Vedeta a folosit mașina electrică și după ce s-a despărțit de antreprenor.

Howell a declarat că în comparație cu Musk, Depp era un „sfânt”, iar familia actriței și-ar fi dorit ca cei doi actori să se împace.

Citește și: Elon Musk, prins cu minciuna. Ce a promis patronul Tesla și nu s-a mai ținut de cuvânt

Procesul pentru defăimare a fost intentat de Depp fostei soții în Fairfax County, Virginia, după ce Amber Heard a declarat că a fost victima violenței domestice.

Elon Musk nu a reacționat la aceste acuzații

Sora actriței, căreia i-a fost șefă Jennifer Howell, a declarat că afimațiile acesteia sunt „ficțiune completă”.

Reprezentanții lui Musk nu au comentat aceste acuzații. În ceea ce îl privește pe șeful Tesla, acesta este preocupat în aceste zile de o dispută pe care o are cu un alt miliardar celebru, Bill Gates.

Cofondatorul Microsoft i-a sugerat lui Musk să nu mai vorbească despre pandemie și să se rezume la domeniile pe care le cunoaște, mașini și rachete.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult