A spus cineva că Elon Musk și Bill Gates au o aventură? Anunțul bizar făcut de șeful Tesla

31.07.2020
A spus cineva că Elon Musk și Bill Gates au o aventură? Anunțul bizar făcut de șeful Tesla
Foto: Captură din video

Elon Musk este considerat de foarte mulți oameni un geniu, dar este un personaj controversat, iar o parte din problemele lui de imagine vin de la postările pe care le face pe Twitter.

Recent, Bill Gates l-a criticat pe șeful Tesla, într-un interviu acordat CNBC, pentru comentariile pe care le-a făcut despre pandemie. Cofondatorul Microsoft i-a sugerat omului din spatele SpaceX să se rezume la lucrurile pe care le cunoaște, mașini și rachete. Musk a spus, printre altele, că restricțiile impuse de autorități în pandemie s-ar putea să nu fi fost necesare sau că numărul de decese cauzate de COVID-19 este mai mic, de fapt.

„El nu este implicat în domeniul vaccinurilor. El face o mașină electrică grozavă. Și rachetele lui funcționează bine. Așa că are voie să vorbească despre aceste lucruri. Sper că nu confundă zonele în care nu este implicat prea mult”, a declarat Gates.

Citește și: FOTO: Cum arată mașina pe care o conduce zi de zi șeful Tesla, Elon Musk

Musk a reacționat la scurt timp după aceea, pe Twitter. „Zvonul că eu și Bill Gates suntem amanți este complet neadevărat”, a scris el. Șeful Tesla a sugerat, astfel, că cineva a spus asta despre el și Gates.

Nu este prima dată când cei doi au o „ciocnire”. În februarie, anul curent, Musk l-a criticat pe Gates pentru faptul că și-a cumpărat un Porsche electric și nu un automobil Tesla.

Nu doar Gates i-a sugerat lui Musk că uneori nu știe despre ce vorbește. Șeful diviziei AI din cadrul Facebook s-a săturat de declarațiile alarmiste ale lui Musk pe tema inteligenței artificiale.

Jerome Pesenti a spus că miliardarul nu are idee despre ce vorbește când vine vorba despre această tehnologie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult