Polițiștii au avut parte de o surpriză când s-a uitat într-un SUV oprit în trafic: „Când crederai că le-ai văzut pe toate”

02.12.2020
Polițiștii au avut parte de o surpriză când s-a uitat într-un SUV oprit în trafic: „Când crederai că le-ai văzut pe toate”
Foto: Twitter/HRPS Burlington

Un șofer a fost prins în orașul Burlington, din Ontario, Canada, cu un accesoriu inedit instalat în mașină, un SUV.

Vehiculul, un Ford Edge, nu avea scaunul din stânga, iar în locul lui bărbatul de la volan folosea un scaun obișnuit, de grădină.

Citește și: Este uluitor cum această femeie și-a înjumătățit greutatea într-un an. Poți slăbi și tu, urmând strategia ei simplă!

Descoperirea a fost făcută de un ofițer din cadrul Halton Regional Police Service Burlington. „Când crederai că le-ai văzut pe toate. Da, acela este ‘scaunul’ șoferului”, a transmis instituția pe Twitter, alături de imagini cu improvizația din mașină.

Un SUV aparent normal, cel puțin la exterior

Din imagine se vede că din mașină lipsesc și alte elemente, printre care podeaua din fața scaunului șoferului și ornamente din plastic.

Scaunul de grădină pare să fie folosit de ceva vreme în mașină, deoarece se vede că este prins de caroserie.

Oamenii legii au ridicat plăcuțele de înmatriculare, iar mașina a fost dusă pe platformă la un parc special.

Șoferul este acuzat de conducerea unui vehicul nesigur și de operarea unui vehicul cu centură de siguranță defectă. Acesta urmează să se prezinte în fața instanței pentru a-și afla pedeapsa.

Descoperirile de acest fel nu sunt, din păcate, rare. Un bărbat din Australia a fost prins în timp ce conducea o mașină fără volan. În schimb, vehiculul era prevăzut cu doi clești.

Mai mult, în 2018 poliția britanică a oprit un Peugeot 206 fără volan și scaun pentru șofer. Conducătorul auto stătea pe o găleată întoarsă și vira cu ajutorul unui clește.

Sursa: InsideHalton.com

CITEȘTE ȘI:

Comparație între cele mai atractive SUV-uri electrice: BMW iX vs Tesla Model Y

O firmă de ride-hailing a comandat 300 de SUV-uri integral electrice. Marca aleasă surprinde

O companie nu știe de ce modelul său de SUV cu preț „piperat” miroase urât la interior

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult
Recomandare video