Tesla a lansat un nou serviciu, care va fi apreciat de taximetriști

07.08.2020
Tesla a lansat un nou serviciu, care va fi apreciat de taximetriști

Tesla a lansat, în China, propriul serviciu de colantare auto, disponibil în cinci orașe.

În ultimii ani, compania a redus numărul de culori în care sunt disponibile mașinile pe care le are în portofoliu, pentru a mări producția. De aceea, mulți posesori de automobile și-au vopsit pe cont propriu mașinile în alte culori sau au recurs la servicii de colantare.

Noul serviciu a fost anunțat pe contul oficial de pe Weibo al companiei. Cele cinci orașe în care vehiculele Tesla pot fi colantate sunt Beijing, Shanghai, Guangzhou, Shenzhen și Suzhou, transmite Electrek. Serviciul va fi disponibil treptat în mai multe orașe.

Citește și: Între mașinile electrice Tesla produse În China și cele din SUA există o diferență semnificativă

Unii oameni consideră că acesta este un „plasture” cu care Tesla încearcă să acopere problema numărului limitat de culori în care vinde mașinile.

Nu știm deocamdată cât costă, la Tesla, colantarea mașinilor și nici dacă oferta va fi extinsă și pe alte piețe.

În Europa, Tesla pregătește culori fanteziste

La mii de kilometri distanță, în Europa, Tesla se pregătește să ofere culori deosebite. Compania instalează o nouă vopsitorie avansată la fabrică sa din Germania.

„Giga Berlin va avea cea mai avansată vopsitorie, cu mai multe straturi de culori splendide care se schimbă o dată cu curbele mașinii”, a declarat Elon Musk, șeful companiei, care conduce deja un vehicul vopsit astfel.

Fabrica din Germania va fi terminată în vara anului viitor și va începe să producă prima dată SUV-ul Model Y.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult