Uber Comfort este noua opțiune Uber pentru curse doar cu șoferi care au un rating foarte bun

Autor: Aurelian Mihai 21.07.2020
Uber Comfort este noua opțiune Uber pentru curse doar cu șoferi care au un rating foarte bun

Uber lansează Uber Comfort, un nou serviciu adresat clienților din România prin care aceștia pot avea garanția unei călătorii mai confortabilă.

Disponibilă în București, Timișoara, Brașov și Iași, noua opțiune Comfort poate fi bifată la plasarea comenzilor pe UberX, Uber Select sau Green, oferind călătorilor garanția unor curse în mașini mai confortabile, cu spațiu suplimentar pentru picioare, conduse de șoferi care au un rating foarte bun. Toate acestea la un preț ușor mai ridicat decât cel pentru cursele cu UberX (cu aproximativ 20% mai mare).

Înainte de începerea cursei, utilizatorii pot alege, direct din aplicație, cum doresc să se desfășoare călătoria. Spre exemplu, pot alege între trei opțiuni de temperatură și pot opta pentru o călătorie în liniște. Mai mult decât atât, aceștia vor fi așteptați de șoferi până la 10 minute la punctul de preluare, în schimbul unei mici taxe suplimentare, astfel încât să nu fie nevoiți să plece în grabă spre destinație.

Pe lângă procesul simplu prin care utilizatorii pot comanda o astfel de cursă, aceștia vor beneficia și de toate celelalte avantaje ale aplicației, precum informații transparente și precise despre prețul cursei disponibile înainte de începerea acesteia, modalitatea simplă de plată, prin aplicație sau cash, și numeroasele măsuri de siguranță, alături de informațiile despre șofer și cursă pe care le au la dispoziție.

Cum funcționează Uber Comfort

  1. Deschide aplicația
  2. Selectează destinația
  3. Alege opțiunea „Comfort”
  4. Confirmă punctul de preluare
  5. Un șofer va fi disponibil în doar câteva minute

 

La fel ca în cazul celorlalte servicii Uber din România, atât șoferii, cât și pasagerii, trebuie să poarte mască pe parcursul călătoriei și să confirme că au luat măsurile de siguranță necesare înainte de începerea cursei.