Un constructor auto a realizat, în sfârșit, că oamenii folosesc gadgeturi în mașini

15.07.2020
Un constructor auto a realizat, în sfârșit, că oamenii folosesc gadgeturi în mașini
Foto: Ford

Majoritatea constructorilor auto nu iau în calcul faptul că oamenii au multe gadgeturi pe care le folosesc în mașini, dar o Ford a realizat, în sfârșit, acest lucru.

Noul Ford Bronco include o zonă specială pe bord unde pot fi atașate accesorii. Este vorba de suporturi pentru telefoane, camere video, detectoare de radar și altele.

Până acum te puteai aștepta să ai, cel mult, un încărcător wireless și niște porturi USB, dar niciun producător nu a venit cu o idee precum cea a Ford. În unele mașini nu ai unde pune un suport de telefon în afară de parbriz sau grila de la AC/climă.

Problema este că suporturile cu ventuză pentru parbriz nu stau bine lipite vara când este foarte cald și uneori blochează câmpul vizual. Nici prinderea de grile nu este o soluție foarte fericită, în condițiile în care telefoanele sunt tot mai mari și mai grele.

Ford arată că își cunoaște clienții. Cei care vor folosi Bronco, un vehicul de teren, au nevoie de o astfel de dotare, deoarece vor folosi mașina pentru aventuri în aer liber.

Uneori micile detalii contează în industria auto, iar Ford știe asta

Pe bara pe care pot fi montate gadgeturile Bronco include prize de 12 V și porturi USB.

Un alt avantaj al acestei soluții este că îi permite companiei să vândă propriile accesorii pentru gadgeturi, dacă dorește.

Nu este prima dată când Ford vine cu o soluție ingenioasă la o necesitate a șoferilor. În urmă cu câțiva ani, compania a reinventat suportul pentru pahare din maşini.

Noul suport, care îşi poate dubla capacitatea de la două pahare la patru prin simpla glisare a unei componente, a fost inclus prima dată în modelul Ford Super Duty 2017.

Sursa: TechCrunch

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult