VIDEO: Accident rutier șocant, surprins de o cameră. Mercedesul unui fotbalist, devenit „rachetă”

04.04.2023
VIDEO: Accident rutier șocant, surprins de o cameră. Mercedesul unui fotbalist, devenit „rachetă”

Recent a făcut valuri pe internet clipul video cu o Kia Soul proiectată în aer de o roată sărită de la un vehicul aflat în apropiere pe autostradă. În urmă cu câteva zile, un alt accident rutier șocant s-a petrecut în Belgia.

Un Mercedes-Benz a lovit un sens giratoriu în Flemalle, Belgia. Din cauza vitezei mari cu care se deplasa, vehiculul a fost aruncat într-o sală de sport aflată în apropiere. După ce a zburat peste 20 de metri, mașina a trecut prin perete, iar gaura a fost făcută la o înălțime de aproximativ 5 metri de sol.

Citește și: VIDEO: Unul dintre cele mai șocante accidente rutiere, surprins de camera de pe o Tesla

Șoferul mașinii a ajuns la spital. Din fericire, fetele, dintr-o echipă de baschet, care se antrenau în sala de sport au scăpat nevătămate. Incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere aflată în zonă.

Interiorul sălii de sport după accident.

Presa din Belgia scrie că șoferul mașinii este fotbalistul profesionist Sofian Kiyine, în vârstă de 25 de ani, de la echipa Louvain. Sportivul se află acum în afara oricărui pericol. Cariera lui s-ar putea, însă, încheia, deoarece a suferit numeroase fracturi.

Sofian Kiyine, de origine marocană, făcea și cascadorii cu mașini.

Sursa: NBC News

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult