VIDEO: Iată ce a pățit un automobil Tesla Model 3 care a trecut printr-o baltă

21.10.2020
VIDEO: Iată ce a pățit un automobil Tesla Model 3 care a trecut printr-o baltă

Tesla a confirmat că bara din spate de pe automobilul Model 3 se poate desprinde dacă mașina trece prin bălți.

Bara s-a desprins, împreună cu un element din spatele mașinii, în mai multe cazuri atunci când proprietarii au mers cu vehiculele prin ploaie puternică și bălți.

Compania a anunțat că anchetează aceste incidente. Unii proprietari nu reușesc să remedieze problema în garanție dacă apa prin care au trecut a fost prea adâncă, deoarece compania refuză reparația.

Eric Bolduc, proprietarul canadian al unui atelier care repară caroserii de mașini Tesla, crede că apa și mizeria care se strâng în elementul de sub portbagaj pun presiune pe punctele de prindere ale barei din spate, care se desprinde.

În urmă cu câteva luni, un șofer de Model 3 a constatat că mașina lui era mai grea cu 14 kg după ce a parcurs 58.000 de km cu ea, din cauza murdăriei, pământului și pietrelor strânse în partea din spate, sub portbagaj. Este vorba despre același element de caroserie în care se acumulează apă.

Se pare că aceste probleme afectează mașinile produse până în mai 2019. Ulterior, compania a schimbat designul problematic de sub partea din spate.

Mașinile Tesla produse în SUA au în continuare multe probleme tehnice majore. Recent, un vehicul Model Y a rămas fără plafon la scurt timp după ce proprietarul l-a ridicat, nou, de la dealer.

Totodată, geamul unui automobil electric Tesla Model Y s-a spart, din senin, atunci când mașina se afla în garaj.

Sursa: Electrek

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult