VIDEO: Momentul când un autobuz electric explodează în parcare

31.05.2021
VIDEO: Momentul când un autobuz electric explodează în parcare

Vehiculele electrice reprezintă viitorul transporturilor, dar deocamdată bateriile folosite în acestea nu sunt în totalitate sigure. Un clip video cu un autobuz electric care a luat foc într-o parcare, apoi a explodat, a apărut pe internet.

Incidentul s-a petrecut în orașul Baise, din regiunea autonomă Guangxi din China.

În înregistrare se vede cum autobuzul ia foc fără să fie influențat de factori exteriori. Înainte să apară flăcările, din vehicul a început să iasă fum. La scurt timp după aceea, pachetul de baterii a explodat. Incendiul s-a extins rapid la autobuzele și tomberoanele din apropiere.

Incidentul s-a petrecut la ora 6:27, dimineața. Nu știm, deocamdată, dacă au existat victime.

Anul trecut, o persoană a surprins, tot în China, momentul când un automobil electric a explodat în timp ce era încărcat. Incidentul s-a petrecut în orașul Sanming.

Citește și VIDEO: Momentul când o mașină electrică explodează în timp ce este încărcată

În China sunt vândute vehicule electrice foarte ieftine, iar uneori producătorii sar peste elemente de siguranță pentru a oferi prețuri foarte mici. De aceea, astfel de incidente sunt destul de frecvente în statul asiatic.

Sursa: YouTube/Eventful China

CITEȘTE ȘI:

VIDEO: Momentul când o trotinetă electrică explodează în timp ce este încărcată într-un apartament

Pentru 30 de minute lumea s-a oprit în loc pe Facebook şi a privit cum un pepene explodează după ce a fost prins în sute de benzi elastice [VIDEO]

Microlino 2.0 este un camper electric liliputan, care poate transporta două persoane

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult