Xiaomi a lansat, probabil, cel mai ieftin vehicul Lamborghini produs vreodată

25.08.2020
Xiaomi a lansat, probabil, cel mai ieftin vehicul Lamborghini produs vreodată

Xiaomi a lansat ceea ce este, probabil, cel mai ieftin Lamborghini produs vreodată, iar pe deasupra vehiculul este electric. Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition a fost gândit special pentru cursele cu karturi.

Vehiculul atinge o viteză maximă de 40 km/h și are o autonomie de 25 km sau aproximativ 62 de ture pe o pistă cu o lungime de 400 de metri.

Citește și: Bugatti vinde o mașină electrică pentru copii care costă cât o Tesla Model 3

În spatele Ninebot GoKart este montat un scuter care se auto-echilibrează, detașabil. Anvelopele din spate pot fi înlocuite cu unele speciale pentru drifting.

Vehiculul, care cântărește puțin peste 51 de kg, are chiar și un sistem de răcire cu aer pentru bateria de 432 Wh. Aceasta se încarcă complet în patru ore.

Un Lamborghini care nu are voie pe stradă

Utilizatorii go-kart-ului pot seta limite maxime de viteză prin intermediul aplicației Ninebot pentru smartphone, o caracteristică utilă pentru atunci când la volan se află copii. Vehiculul poate susține persoane cu o greutate maximă de 100 de kg.

Prin intermediul conexiunii Bluetooth, utilizatorii pot pune muzică la difuzoarele cu care este prevăzut vehiculul. Există și posibilitatea ca acestea să imite zgomotele motoarelor Lamborghini V8 și V12.

Citește și: Cât costă o mini-mașină originală Tesla Model Y pentru copii

Go-kart-ul nu poate fi condus pe străzi publice, dar poate fi pliat pentru a fi transportat mai ușor. Totuși, scuterul detașabil care asigură propulsia vehiculului poate fi folosit oriunde.

Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition poate fi comandat la prețul de aproximativ 1.450 de dolari.

Sursa: Electrek

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult