Afacerea „interzisă minorilor” pe care o are Tosca, sora mai mică a lui Elon Musk

07.06.2022
Afacerea „interzisă minorilor” pe care o are Tosca, sora mai mică a lui Elon Musk
Foto: Profimedia Images/Wikimedia

Controversatul miliardar Elon Musk are doi frați mai mici, Kimbal Musk și Tosca Musk. Dacă „văcarul” Kimbal este destul de cunoscut, nu același lucru se poate spune despre Tosca.

Fratele mai mic al lui Elon Musk este antreprenor și face parte din consiliul director al Tesla. Tosca este, de asemenea, antreprenor, dar activează într-un domeniu destul de exotic.

Mezina familiei Musk este fondatoarea unei platforme de streaming de conținut video erotic. Passionflix nu găzduiește materiale pornografice, ci povești romantice în care actorii nu sunt filmați de la mijloc în jos. Este, mai simplu spus, un fel de Netflix cu conținut erotic.

Serviciul de nișă are un public loial, care plătește un abonament lunar de 6 dolari pentru accesul la conținut.

Citește și: Miliardarul Elon Musk are o veste tulburătoare pentru noi: Iată cine este, de fapt, „Dumnezeul” oamenilor

Pe Passionflix sunt disponibile inclusiv adaptări după romane romantice celebre. Este un fel de „canal Hallmark sexy”, după cum a scris The New York Times.

 

Compania, fondată în 2017, a atras până acum finanțări în valoare de peste 22 de milioane de dolari. Passionflix nu a anunțat până acum câți abonați are.

Tosca a găsit și alte modalități pentru a profita de pe urma ideii de afacere. Este disponibil un vin sub marca Passionflix, iar anual este organizat evenimentul PassionCon, care durează trei zile.

Tosca Musk a declarat că a fondat compania după ce nu a reușit să găsească la Hollywood clienți pentru un film romantic de televiziune „condimentat” cu scene sexy. Ea a refuzat să spună dacă fratele ei miliardar a investit sau nu în companie. „Dacă spun că este un investitor, toată lumea va spune ‘Da, l-a făcut pe fratele ei să plătească’. Dacă spun că nu a investit, toți veți spune ‘Nu o susține’”, a declarat ea.

Elon Musk nu este singurul miliardar cu o soră care creează conținut erotic. Caroline, sora cofondatorului Snapchat Evan Spiegel, a lansat aplicația Quinn, care oferă conținut audio erotic.

Citește și Implanturi sau roboți umanoizi. Toate promisiunile încălcate de-a lungul anilor de controversatul Elon Musk

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult