Apple a oprit producţia pentru această versiune de iPhone 7

24.10.2017
Apple a oprit producţia pentru această versiune de iPhone 7
În încercarea de a creşte vânzările pentru modelele din seria iPhone 8 – care nu se bucură, se pare, de foarte mare succes -, Apple a oprit producţia pentru iPhone 7/7 Plus cu capacitate de stocare internă de 256 GB, potrivit Mashable. 
 
Astfel, seria iPhone 7 va fi disponibilă în continuare doar în variantele de 32 GB şi 128 GB. 
 
Se pare că Apple a retras versiunea de 256 GB pe 12 septembrie, dar decizia a trecut neobservată. Informaţia a fost confirmată şi de un reprezenant al serviciului de relaţii cu clienţii al companiei. 

Deocamdată se mai găsesc în stocurile retailerilor şi ale operatorilor telecom (inclusiv din România) smartphone-uri iPhone 7 de 256 GB, dar acestea vor fi epuizate probabil în curând. 

Potrivit unor informaţii apărute recent, în SUA consumatorii cumpără de la operatorii telecom mai multe unităţi iPhone 7 decât iPhone 8. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video