Ce electronice introduce Kaufland în ofertă pe 10 martie

09.03.2021
Ce electronice introduce Kaufland în ofertă pe 10 martie
Foto: Shutterstock

Kaufland, cel mai mare retailer din România, introduce noi dispozitive electronice în ofertă, începând cu 10 martie.

Primul produs care atrage atenția este un televizor LED marca Vortex – care oferă rezoluție HD și dispune de trei porturi HDMI – la prețul de 500 de lei. Dispozitivul beneficiază de trei ani garanție. În ofertă intră și o telecomandă 8 în 1 marca Hama, care poate fi folosită pentru televizor, DVD sau sistemul audio. Dispozitivul costă 35 de lei.

Tot din 10 martie, clienții vor putea cumpăra de la Kaufland o brățară de fitness marca Forever, la prețul de 80 de lei. Aceasta înregistrează pașii, distanța parcursă, caloriile arse și analizează somnul. Un alt gadget util este bateria externă E-Boda de 10.000 mAh, care costă 40 de lei. Dispozitivul dispune de un port care oferă încărcare rapidă.

Citește și: Ce electronice utile pentru gameri introduce Kaufland în ofertă pe 10 martie

Pentru cei care au nevoie de un sistem audio pentru PC sau televizor, Kaufland oferă un soundbar Trust la prețul de 100 de lei. Acesta are putere de 12 W, este alimentat prin USB și dispune de mufe pentru microfon și căști. Produsul beneficiază de garanție timp de trei ani.

Tot la capitolul audio mai sunt disponibile trei produse: căști true wireless cu autonomie de până la cinci ore (la prețul de 70 de lei), o boxă Bluetooth marca Setty (25 de lei) și o boxă pentru karaoke Freeman cu putere (RMS) de 25 W și autonomie de până la șase ore pe baterii (200 de lei).

Kaufland va vinde și o stație meteo Mebus, la prețul de 70 de lei. Aceasta afișează, printre altele: temperatura, umiditatea și ora.

Pentru cei care nu au nevoie de un smartphone, retailerul oferă și un „dumbphone” marca Alcatel, la prețul de 70 de lei.

CITEȘTE ȘI:

Lidl și Kaufland anunță o schimbare care va fi apreciată de mulți clienți: E reciclabil și rezistent

Ce noi unelte, gadgeturi și dispozitive electrice a introdus în ofertă Lidl pe 8 martie

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult