Lidl și Kaufland anunță o schimbare care va fi apreciată de mulți clienți: E reciclabil și rezistent

03.03.2021
Lidl și Kaufland anunță o schimbare care va fi apreciată de mulți clienți: E reciclabil și rezistent
Foto: Shutterstock

Magazinele Lidl și Kaufland din România vor introduce, începând cu luna martie, un nou tip de bon de cumpărături, mai rezistent și mai prietenos cu mediul înconjurător.

Bonul, realizat din hârtie specială, are o tentă albastră și este fabricat fără coloranți chimici. Hârtia este rezistentă la apă, grăsimi, lumina soarelui și îşi pierde foarte greu lizibilitatea odată cu trecerea timpului. Mai mult, materialul provine dintr-o sursă sustenabilă. În plus, bonul este reciclabil.

Citește și: Gadgeturi utile care se găsesc în oferta Lidl în această săptămână

Companiile au anunțat şi că ambalajul rolelor de hârtie pentru casele de marcat a fost optimizat, renunțându-se la folosirea de plastic pentru gruparea rolelor. Astfel, grupul care deține Lidl și Kaufland, Schwarz, va va economisi în viitor 30 de tone de plastic pe an.

Foto: Lidl

„Începând cu luna martie, Lidl România va introduce treptat în magazinele sale un nou tip de bon de cumpărături, mai rezistent şi mai prietenos cu mediul. Astfel, compania îşi reafirmă angajamentul în direcţia sustenabilităţii”, a transmis Lidl.

Foto: Kaufland

„Începând cu luna martie, Kaufland România introduce treptat noul bon de casă ecologic şi durabil. Compania continuă astfel strategia sa de sustenabilitate pentru ca mersul la cumpărături să fie o activitate mai prietenoasă cu mediul înconjurător. Totul pleacă de la culoarea noului bon: albastră”, a anunţat la rândul său Kaufland.

CITEȘTE ȘI:

Pepco a introdus în ofertă un dispozitiv foarte util, care te va scuti de cheltuieli de zeci de lei în fiecare lună

Lidl introduce un smartwatch ieftin, marcă proprie, în ofertă. Preț și disponibilitate

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult