Ce gadgeturi utile sunt disponibile în oferta Lidl în această săptămână

16.03.2021
Ce gadgeturi utile sunt disponibile în oferta Lidl în această săptămână

Lidl a introdus noi gadgeturi în ofertă în această săptămână, pentru pasionații de biciclete, meșteri sau cei care se relaxează făcând reparații sau proiecte de tip DIY.

Retailerul vinde un suport de reparații pentru bicicleteă marca Crivit, la prețul de 150 de lei. Acesta permite ridicarea bicicletei astfel încât reparațiile și întreținerea acesteia să fie mai ușor de realizat. Sistemul, care suportă o greutate de maxim 30 de kilograme, dispune de un braț telescopic pentru fixarea ghidonului în cazul lucrărilor de reparații la roata din față.

Tot pentru posesorii de vehicule pe două roți, Lidl vinde un set de lămpi LED Crivit cu acumulatori, albă și roșie, la prețul de 75 de lei. Un produs similar se găsește în această perioadă și la Kaufland. Dispozitivele vândute de Lidl au certificare IP44 pentru rezistență la praf și apă.

Retailerul vinde și un telemetru cu laser, la preț promoțional de 100 de lei. Acesta poate măsura distanțe de la 0,05 la 50 de metri și poate memora 100 de măsurători.

Atrage atenția și setul de detector 4 în 1/umidometru, la prețul de 50 de lei. Detectorul identifică lemnul, cablurile metalice și electrice precum și spațiile goale din pereți. Umidometrul permite măsurarea umidității din lemn, pereți și materiale de construcție. Afișarea gradului de umiditate se face în procente.

În magazinele coampaniei se găsește și un termometru digital cu infraroșu, care costă 80 de lei. Intervalul de măsurare oferit este de la -50 până la +380°C. Dispozitivul dispune de laser cu opt puncte pentru afișarea precisă a zonei de măsurare.

O altă unealtă atractivă este stația de lipit Parkside, disponibilă la prețul de 100 de lei. Aceasta permite efectuarea de lucrări fine de lipire, la electronice, electrocasnice sau instalații electrice. Din set fac parte: un arzător de lipit cu flacără exactă – pentru lucrări fine de lipire cu aliaj moale și aliaj dur; un pistol cu aer cald pentru mularea plasticului sau îndepărtarea vopselei; pistol de lipit pentru lucrări de lipire la instalații electronice.

Interesant este și multimetrul digital vândut de retailer. Acesta costă 70 de lei și poate fi folosit pentru măsurarea intensității curentului, tensiunii și rezistenței, precum și pentru testarea diodelor și a continuității. Dispozitivul are funcție de memorare și funcție de oprire automată.

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult