Ce dispozitive interesante intră în oferta retailerului Kaufland pe 17 martie

15.03.2021
Ce dispozitive interesante intră în oferta retailerului Kaufland pe 17 martie
Foto: Shutterstock

Kaufland, cel mai mare retailer de pe piața din România, introduce în ofertă, începând cu 17 martie, noi gadgeturi și dispozitive electronice. Am selectat câteva produse interesante, pe care vi le prezentăm mai jos.

Printre acestea se numără o trotinetă electrică pentru copii E-Boda, care costă 400 de lei. Aceasta are un motor cu putere de 100 W și autonomie de aproximativ 5 km. Dispozitivul are roți de 5” și poate susține o greutate maximă de 50 kg.

Foto: Kaufland.ro

Retailerul va vinde și un computer pentru bicicletă cu 15 funcții, marca NEWCENTIAL, la prețul de 25 de lei. Tot pentru biciclete va fi disponibil un set de lămpi LED, aceeași marcă, pentru față și spate, la prețul de 35 de lei.

Citește și: Ce electronice a introdus Kaufland în ofertă pe 10 martie

Pentru posesorii de automobile, printre produsele interesante care vor fi disponibile se numără o cameră video auto. Aceasta va costa 170 de lei. Dispozitivul dispune de ecran LCD cu diagonala de 2,4” și filmează la rezoluție de 1.280 x 720 pixeli (25 fps).

Tot la secțiunea auto va fi disponibil un manometru digital, cu display LCD, la prețul de 30 de lei.

CITEȘTE ȘI:

Cele mai bune trotinete electrice de pe piață, potrivit experților

Ce oferă brățara de fitness Forever de 80 de lei pe care o vinde Kaufland

REVIEW Fitbit Sense: Probabil cel mai bun ceas de fitness din lume

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult