Ce produse interesante are Kaufland în ofertă începând cu 9 iunie

09.06.2021
Ce produse interesante are Kaufland în ofertă începând cu 9 iunie

Kaufland a publicat noul catalog cu oferte, valabil în perioada 9 -15 iunie. Din portofoliu fac parte mai multe produse care ar putea fi interesante pentru cititorii noștri.

Un temporizator Countryside pentru udarea grădinii, reglabil de la 5 la 120 de minute, costă, la ofertă, 25 de lei. Dispozitivul este utilizabil la o presiune cuprinsă între 0,5 și 6,89 bari.

Împreună cu temporizatorul poate fi folosit un aspersor rectangular oscilant. Produsul costă 30 de lei și poate acoperi o suprafață de 100 de metri pătrați. În pachet sunt incluse accesorii pentru montaj.

Citește și: Lidl va vinde un produs ieftin, dar util pentru cei care pleacă în concediu

Tot pentru grădină, Kaufland vinde o lampă solară mozaic, tot marca proprie Countryside. LED-urile se aprind automat la lăsarea întunericului, iar autonomia acumulatorului este de maxim 8 ore. Prețul este de 17 lei.

Un alt model de lampă solară – cu LED alb, lumină rece, și autonomie tot de 8 ore – costă 20 de lei.

Kaufland vinde un aparat util pentru cei care doresc să mănânce mai sănătos

O friteuză cu aer cald de 1.300 W, marca Switch On, are prețul promoțional de 199,90 lei. Aparatul are capacitate de 2,4 litri și prăjește fără grăsimi. Temperatura de gătire este reglabilă între 80 – 200 grade Celsius. Dispozitivul include și un cronomentru (1 – 60 minute).

Tot la categoria „Electro, birou”, Kaufland vinde un blender de 500 W, marca Scarlett, la prețul de 50 de lei.

*Notă: Go4it.ro vă prezintă produse interesante din oferta actuală a Kaufland, dar nu le recomandă și nu garantează pentru calitatea lor.

Sursa: Kaufland.ro

CITEȘTE ȘI:

Veste fabuloasă pentru Gică Hagi, înainte de Euro 2020. Nimeni nu se aștepta la asta!

Ce produse interesante are Kaufland în ofertă începând cu 9 iunie

Produse interesante, inedite sau cu preț redus din oferta actuală a Dedeman

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult