Ce produse interesante se găsesc în magazinele Kaufland în această perioadă

23.03.2021
Ce produse interesante se găsesc în magazinele Kaufland în această perioadă

Cel mai mare retailer din România, Kaufland, are noi produse la ofertă, iar printre acestea sunt câteva care ar putea fi interesante pentru publicul nostru.

Atrage atenția suportul de telefon marca Dunlop, care costă doar 20 de lei. Acesta oferă prindere magnetică și se montează la grila sistemului de ventilație/AC.

Retailerul vinde și biciclete Pegas pentru copii la prețul de 750 de lei. Vehiculele au roți cu diametrul de 20” și suportă o greutate maximă de 100 kg. Sunt disponibile mai multe culori.

În magazinele Kaufland se va găsi de asemenea, începând cu 24 martie, o mini mașină de cusut, care poate fi luată în deplasări sau călătorii. Dispozitivul costă 50 de lei și funcționează cu patru baterii de tip AA.

Pentru posesorii de automobile, retailerul vinde câteva unelte și dispozitive utile. Pistolul electric pentru prezoane My Project, cu putere de 450 W și cuplu maxim de 100 Nm, costă 150 de lei. Cei care au nevoie de un model mai puternic îl pot studia pe cel disponibil în oferta Lidl în această perioadă.

În magazinele Kaufland poate fi achiziționată și o mașină de polișat, tot marca My Project, care costă 100 de lei. Aparatul are o putere de 120 W și un cablu cu lungime de 3 metri. Mai mult, în special cei care locuiesc la casă pot achiziționa un compresor electric, cu putere de 1.100 W și presiune de 8 bar, la prețul de 200 de lei.

Foto: Kaufland.ro

CITEȘTE ȘI:

Video Go4it: „Foehnul” de corp este o alternativă eco la prosoapele de baie

Reacția Volkswagen după ce a „exclus” România din planurile sale privind mobilitatea electrică

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult