Produse interesante care au intrat în oferta Lidl pe 22 martie

22.03.2021
Produse interesante care au intrat în oferta Lidl pe 22 martie

Lidl a publicat noul catalog cu produse care sunt disponibile în magazinele sale începând de luni, 22 martie. Printre acestea se numără electronice, gadgeturi și unelte interesante.

La secțiunea Auto, clienții pot achiziționa un suport de smartphone Ultimate Speed, cu prindere pe parbriz, la prețul de 40 de lei. Dispozitivul este compatibil cu smartphone-uri care au lățime cuprinsă între 50 – 82 mm.

Tot pentru șoferi, retailerul vinde o lampă LED cu acumulator, marca Parkside. Aceasta costă 50 de lei, are cap rabatabil și rotativ la 180° și dispune de baterie cu capacitate de 2.000 mAh.

Cum se apropie curățenia de primăvară, Lidl a inclus în ofertă un aparat de curățare cu presiune. Dispozitivul poate fi folosit pentru spălarea mașinilor sau curățarea de alei, terase sau fațade de clădiri. Aparatul, cu putere de 2.400 W, are sistem automat de pornire-oprire pentru economisirea energiei electrice: motorul funcționează doar la apăsarea mânerului tip trăgaci. Consumul de apă este de 500 L/h, iar presiunea maximă oferită este de 170 bar. În cutie este disponibil un furtun cu o lungime de 10 metri, alături de diferite accesorii pentru curățare. Aparatul, marca Parkside, costă 500 de lei.

Citește și: Ce produse interesante se găsesc în magazinele Kaufland în această perioadă

Produsul vedetă al săptămânii este, însă, mașina de înșurubat cu acumulator, marca Parkside. Dispozitivul, care îi țintește în special pe posesorii de automobile, costă 349 de lei și are cinci trepte de cuplu preselectabile: 100, 150, 200, 300 și 400 Nm. Pentru momentele când trebuie schimbată o roată pe timp de noapte, mașina include iluminare LED. Aparatul include patru chei tubulare, de 17, 19, 21 și 23 mm. Acumulatorul de 4 Ah se încarcă rapid, în 60 de minute. Setul include geantă pentru transport.

În oferta magazinelor Lidl se mai găsește un gadget util, capsatorul electric Parkside, la prețul de 55 de lei. Acesta este compatibil cu capse de 6 – 14 mm și cuie de 14 – 15 mm. În cutie sunt incluse 400 de capse de 10 mm și 100 de cuie de 14 mm.

Pentru copii, retailerul oferă un airbrush Crelando, la prețul de 60 de lei. Dispozitivul are acumulator și folosește carioci inserabile. Setul include, pe lângă aparat, 12 carioci inserabile, cu culori strălucitoare și cinci șabloane. Produsul este recomandat pentru copiii cu vârstă mai mare de cinci ani.

Atrage atenția și creionul electric pentru gravat, care costă doar 15 lei. Acesta este potrivit pentru materiale dure, precum sticlă, metal, piele sau lemn. Aparatul are două vârfuri de gravat interschimbabile (gros și fin).

Foto: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Turul retailerilor: Ce produse atractive are Metro în ofertă în această perioadă

Ce dispozitive interesante au intrat în oferta retailerului Kaufland pe 17martie

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult