Cum merg, în plină pandemie, afacerile companiei Covid Inc

21.05.2021
Cum merg, în plină pandemie, afacerile companiei Covid Inc

Pandemia COVID a schimbat viețile a miliarde de oameni și a făcut un număr uriaș de victime. Astfel, puține branduri ar dori ca numele lor să fie asociat cu ea. O firmă, însă, veche de 40 de ani, a avut ghinionul să se numească Covid Inc.

Compania din statul american Arizona este specializată în echipamente, panouri și cabluri pentru industria audio-vizuală.

Când Organizația Mondială a Sănătății a anunțat numele noii boli, în februarie 2020, Covid Inc participa la o expoziție la Amsterdam. Potrivit șefului companiei, Norm Carson, participanții au început imediat după aceea să își facă selfie-uri la cabina Covid.

Din fericire pentru companie, care are site-ul Covid.com, produsele sale sunt vândute prin intermediul unor distribuitori, așa că majoritatea clienților nu interacționează cu ea.

Chiar și așa, situația a dat naștere la incidente hazlii. Unii oameni au intrat în curtea companiei și au cerut să le fie făcute teste COVID-19. Mai mult, mulți parteneri de afaceri și clienți nu se pot abține să nu sugereze noi sloganuri pentru firmă. Unul a propus: „Covid, noi l-am avut primii!”.

Potrivit lui Carson, afacerile nu au fost afectate de situație.

Inițial, fondatorii au vrut să îi dea firmei numele Vidco, de la Video Company, dar acesta era destul de comun. Cel care a propus varianta „Covid” a fost, surprinzător, un șofer de la UPS.

Sursa: NPR

CITEȘTE ȘI:

Cercetătorii din Australia și SUA au dezvoltat un „virus” similar cu COVID-19 care se transmite prin Bluetooth

GALERIE FOTO: Cele mai hazlii fotografii cu animale primite la Comedy Wildlife Photography Awards 2021

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult