GALERIE FOTO: Cele mai hazlii fotografii cu animale primite la Comedy Wildlife Photography Awards 2021

21.05.2021
GALERIE FOTO: Cele mai hazlii fotografii cu animale primite la Comedy Wildlife Photography Awards 2021

Participarea la ediția din acest an a competiției Comedy Wildlife Photography Awards este încă deschisă, dar organizatorii au primit deja o serie de imagini hazlii cu animale.

Câteva fotografii au fost puse la dispoziția site-ului DIY Photography. Imaginile au puterea să descrețească frunțile celor stresați sau care nu trec prin cele mai bune momente ale vieții lor.

Mii de imagini au fost deja primite de organizatori la a șaptea ediție a competiției. Fotografii pot trimite propunerile lor până pe 31 iunie. Pot fi înscrise până la 10 fotografii diferite.

Pe lângă râvnitele trofee – cel principal și cele acordate la șase categorii – câștigătorii vor fi răsplătiți cu premii precum: un safari în Africa, un abonament la Affinity Photo sau o geantă pentru fotografi profesioniști.

În fotografii apar animale din regiuni variate, precum Africa, Brazilia sau Caraibe. Acestea au fost surpinse în ipostaze inedite.

Citește și: Cele mai bune fotografii realizate cu drona, premiate la Drone Photo Awards 2020

Comedy Wildlife Photography Awards a fost co-fondată în 2015 de fotografii profesioniști Paul Joynson-Hicks și Tom Sullam. Imaginile din competiție surprind partea hazlie a vieții în natură. Organizatorii avertizează, însă, că multe dintre animalele din imagini sunt amenințate cu dispariția sau fac parte din specii aflate în pericol.

„Pentru a proteja animalele trebuie să ne îndrăgostim de ele”, a declarat Paul Joynson-Hicks.

Iată câteva fotografii hazlii primite de organizatori în acest an:

Kt Wong/The Comedy Wildlife Photography Awards 2021
Arthur Trevino/The Comedy Wildlife Photography Awards 2021
Philipp Stahr/The Comedy Wildlife Photography Awards 2021
Andrew Mayes/The Comedy Wildlife Photography Awards 2021
Tom Svensson/The Comedy Wildlife Photography Awards 2021
Giovanni Querzani/The Comedy Wildlife Photography Awards 2021
Kevin Biskaborn/The Comedy Wildlife Photography Awards 2021

Sursa: DYIP

CITEȘTE ȘI:

Sharp anunță Aquos R6, cel mai performant telefon din lume: senzor foto de 1″, optică Leica și ecran la 240 Hz de 2.000 nits

Fotografie realizată cu iPhone 4, printre câștigătoarele de la 2020 iPhone Photography Award

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult