Fondatorul Yevroset, despre scenariul în care Putin va părăsi ţara: „Elicopterul este pregătit”

07.08.2020
Fondatorul Yevroset, despre scenariul în care Putin va părăsi ţara: „Elicopterul este pregătit”

Un om de afaceri rus a oferit, pe o reţea de socializare, câteva informaţii interesante despre preşedintele rus Vladimir Putin.

Potrivit lui Evgeny Chichvarkin, liderul de la Kremlin este pregătit să părăsească imediat Moscova şi ţara dacă pe străzile capitalei ies pentru a protesta împotriva regimului sute de mii de oameni.

Potrivit lui Chichvarkin, „elicopterul este pregătit la Kremlin”, care este reşedinţa preşedintelui rus, în orice moment.

Chichvarkin a făcut avere în sectorul tehnologic, dar a fugit din Rusia

Fondatorul retailerului de servicii şi produse de telefonie mobilă Yevroset, lider pe piaţa din Rusia, spune că ruşii au suferit în tăcere de ani de zile şi că proteste masive nu sunt excluse în viitor.

Evgeny Chichvarkin are acum o afacere cu vinuri în Marea Britanie, numită Hedonism Wines

Popularitatea lui Putin se află în scădere, din cauza problemelor economice cu care se confruntă ţara.

Chichvarkin a fugit din Rusia în urmă cu 10 ani, după ce a fost acuzat că a importat ilegal telefoane în valoare de 100 de milioane de dolari.

 

View this post on Instagram

 

Photoshoot with Yevgeny Chichvarkin @tot_samy_chichvarkin today at his wine store in Mayfair. This is my 4th shoot with him for the last 5 years. Фотосессия с Евгением Чичваркиным @tot_samy_chichvarkin в его магазине эксклюзивных вин в Mayfair. Это моя 4-я съемка с ним за последние 5 лет. #chichvarkin #YevgenyChichvarkin #hedonism #hedonismwines #Mayfair #photographer #london #фотограф #чичваркин #евгенийчичваркин #фотографвлондоне #Фотосессия #exclusive #luxury #wine #finewine #egg #photooftheday #instaphoto #instamood #Hasselblad #hasselbladhc #shoot #bts #famous #celeb #celebrity #owner #businessman

A post shared by Anton Phatianov (@antonphatianov) on


Potrivit antreprenorului, aflat acum în Londra, Rusia este în acest moment „un teritoriu ocupat” de regimul condus de Vladimir Putin.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult
Recomandare video