Prin ce trebuie să treacă cei care se întâlnesc în această perioadă cu Vladimir Putin – VIDEO

21.06.2020
Prin ce trebuie să treacă cei care se întâlnesc în această perioadă cu Vladimir Putin - VIDEO

Persoanele care îl vizitează pe Vladimir Putin la locuința lui de lângă Moscova, unde președintele rus s-a izolat pe timpul pandemiei, trebuie să treacă printr-un tunel special care le dezinfectează.

Liderul de la Kremlin vrea să se asigure că nu se îmbolnăvește de COVID-19. Putin nu este la fel de grijuliu și cu cei din jur. Pe 12 iunie, el a apărut la un eveniment, la care participau mulți oameni, fără a purta mască de protecție. În martie, Putin a dat mâna cu un medic care mai târziu a fost diagnosticat cu COVID-19. Niciunul dintre cei doi nu purta mască.

Tunelul de la locuința din Novo-Ogaryovo îi pulverizează cu dezinfectant de deasupra și din lateral pe toți cei care trec prin el. Potrivit presei ruse, oficialii care trebuie să treacă prin dispozitiv nu sunt foarte încântați de idee.

Tuneluri peste tot

Două astfel de dispozitive au fost instalate, de asemenea, la Kremlin, reședința oficială a președintelui Federației Ruse, potrivit purtătorului de cuvânt al administrației prezidențiale, Dmitry Peskov.

Un tunel precum cel instalat în locuința lui Putin de lângă Moscova

Tunelul, produs de compania Mizo Safe, dispune de tehnologie de recunoaștere facială și le poate măsura temperatura corporală a persoanelor care trec prin el.

Kremlinul a luat mai multe măsuri pentru a-l proteja pe șeful statului. Putin este testat frecvent pentru COVID-19, la fel și cei cu care intră frecvent în contact. În ciuda măsurilor luate, apropiați ai liderului de la Kremlin s-au îmbolnăvit de COVID-19, inclusiv Peskov.

Foto: Profimedia Images

Via Yahoo! News

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult