Kaufland 14-20 iulie: Gadgeturi inteligente, accesorii auto și produse din oferta actuală

13.07.2021
Kaufland 14-20 iulie: Gadgeturi inteligente, accesorii auto și produse din oferta actuală
Foto: Shutterstock

Kaufland a publicat noul catalog cu oferte, iar noi am făcut o selecție cu produsele interesante pentru publicul nostru.

Lanțul de hypermarketuri va vinde, începând de miercuri, 14 iulie, un ceas smart E-Boda, la prețul de 119,19 lei. Potrivit descrierii de pe site-ul Kaufland, ceasul are autonomie de 3 zile, măsoară ritmul cardiac, saturația de oxigen din sânge și monitorizează activitatea utilizatorului.

În magazinele companiei se va găsi, de asemenea, un telefon standard Freeman T301, la prețul de 80 de lei. Dispozitivul are baterie cu capacitate de 1.000 mAh, radio FM și ecran cu diagonala de 2,8” (7,11 cm).

Kaufland vinde și un tensiometru pentru braț, marca Medisana. Acesta memorează valorile înregistrate și funcționează cu patru baterii AA incluse în pachet. Aparatul costă 90 de lei. Va fi disponibil și un model mai ieftin (55 de lei), care se pune la încheietura mâinii.

Un produs inedit este lupa cu LED-uri oferită de companie. Aceasta costă 15 lei și are lentilă cu diametrul de 9 cm. Lupa are șase LED-uri și funcționează cu două baterii AA.

Accesorii auto disponibile la Kaufland

La categoria Auto sunt disponibile un modulator cu funcție MP3 și un încărcător cu două ieșiri USB, la prețul de 30 de lei, respectiv 20 de lei bucata.

Totodată, Kaufland vinde un încărcător de baterii auto (12V/6V, 8 – 210 Ah) cu afișaj LED. Dispozitivul are prețul de 199,90 lei.

Mai mult, un aspirator de mână Switch On, cu acumulator și putere de 45 W, va costa 90 de lei. Aparatul se încarcă la sută la sută în șase ore și jumătate. Autonomia oferită este de maxim 23 de minute. Rezervorul pentru gunoi are capacitate de 400 ml.

Sursa: Kaufland.ro

CITEȘTE ȘI:

Carrefour: Produsele interesante pe care le are compania la ofertă acum

Lidl 12-18 iulie: Produsele atractive din oferta săptămânii. Surpriza de la categoria „Auto”

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult