Lidl 12-18 iulie: Produsele atractive din oferta săptămânii. Surpriza de la categoria „Auto”

12.07.2021
Lidl 12-18 iulie: Produsele atractive din oferta săptămânii. Surpriza de la categoria „Auto”
Foto: Shutterstock

Lidl are noi produse în supermarketuri începând cu 12 iulie. Am făcut o selecție de dispozitive care ne-au atras atenția.

O boxă Bluetooth Philips (model TAS1505), cu putere de 2.5 W, costă 100 de lei. Dispozitivul are autonomie de până la 8 ore și oferă rezistență mare la apă (certificare IPX7). Încărcarea completă a acumulatorului se face în 2,5 ore. Boxa are un rating 3,3/5 pe Amazon India, primit de la 174 de clienți.

Utile pentru grădină și terasă, în serile de vară, ar putea fi lampioanele solare cu LED, disponibile la Lidl la prețul de 20 de lei bucata. Dispozitivele beneficiază de protecție medie la murdărie și apă (IP44).

Citește și: Kaufland 14-20 iulie: Gadgeturi inteligente, accesorii auto și produse din oferta actuală

Printre produsele noi care au intrat în ofertă se află o serie de accesorii auto utile. Un stâlp blocator pentru locul de parcare costă 100 de lei. Stâlpul are dimensiunile de 15 x 14 x 65 cm și este livrat cu trei chei.

Tot pentru posesorii de automobile, la Lidl este disponibilă o lampă de lucru cu LED-uri și acumulator, la prețul de 60 de lei.

În magazinele Lidl poate fi găsită, de asemenea, o foarfecă electrică pentru tablă. Aceasta poate fi folosită tăieri drepte și în curbă. Unealta electrică, marca Parkside, are prețul de 199 de lei. În cutie sunt incluse două chei hexagonale și două știfturi crestate.

Jucăriile disponibile la Lidl

Începând de joi, Lidl va vinde pistoale de apă pentru copii, la prețul de 15 lei bucata. Vor fi disponibile mai multe modele, în culori și cu figurine diferite.

Tot pentru cei mici vor fi disponibile două jocuri de logică, un puzzle cățel și un puzzle cu bile, la 14 lei bucata. La primul model, prin rotirea elementelor individuale pot fi create mai multe forme și figuri.

Pentru rezolvarea celui de al doilea puzzle trebuie potrivite bilele colorate cu inelele corespunzătoare. Cele două jocuri sunt recomandate pentru copii cu vârste mai mari de 3 ani.

Foto: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Două produse utile în bucătărie, vândute de Lidl săptămâna viitoare

Carrefour: Produsele interesante pe care le are compania la ofertă acum

Descoperire bizară făcută într-o fermă care mina ilegal monede virtuale, folosind curent furat

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult