Lidl, 5 – 11 iulie: Ofertele interesante din magazinele lanțului german

05.07.2021
Lidl, 5 - 11 iulie: Ofertele interesante din magazinele lanțului german

Lidl a introdus noi produse în magazine începând cu 5 iulie, iar joi vor ajunge în ofertă câteva electronice interesante.

Două accesorii utile, disponibile acum în supermarketurile Lidl, sunt tacâmul de camping multifunțional și cuțitul multifuncțional. Fiecare produs costă 20 de lei.

Pentru birou este disponibil un distrugător de documente United Office. Acesta mărunțește actele și documentele în fâșii de hârtie de 6 mm. Dispozitivul are funcție automată de pornire/oprire și poate tăia până la șase coli A4 simultan. Aparatul costă 65 de lei.

Lidl vinde, în acest moment, o stație meteo, la prețul de 70 de lei. Aparatul dispune de ecran LCD, pe care sunt afișate temperaturile de la interior și exterior. Interesant este faptul că dispozitivul include două porturi USB care pot fi folosite pentru încărcarea altor electronice. Senzorul pentru exterior transmite datele wireless și beneficiază de rezistență medie la apă (IPX4).

Lanțul de magazine Lidl va vinde, de asemenea, o tabletă Lenovo Tab M7, la prețul de 299 de lei.

Începând de joi, 8 iulie, vor intra în ofertă căști true wireless marca SilverCrest. Acestea vor costa 100 de lei

Compania va vinde, din nou, periuța electrică Braun cu timer la două minute. Aceasta va costa 90 de lei, iar în cutie vor fi include: încărcător, un cap de periuță Cross Action și un cap de periuță Sensitive Clean.

Un răcitor de aer, portabil, marca SilverCrest, va costa 379 de lei. Aparatul va putea fi folosit pentru răcire sau ventilare și include trei trepte de viteză şi de răcire: scăzută, medie, ridicată. Răcitorul este eficient în încăperi de până la 20 de metri pătrați. Dispozitivul include cronometru, care poate fi setat de la 60 de minute până la 15 ore. Aparatul poate fi controlat prin intermediul telecomenzii dedicate.

Sursa: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Oferta de nerefuzat pentru Mesi, după ce a devenit liber de contract? 10 milioane de dolari dacă acceptă

Noul catalog Dedeman, 1 – 31 iulie: Produsele care ne-au atras atenția

Surpriză sub marca SilverCrest, disponibilă săptămâna viitoare la Lidl

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult