Dedeman, 6 iulie: Promoțiile pe care le are compania în acest moment

06.07.2021
Dedeman, 6 iulie: Promoțiile pe care le are compania în acest moment

Dedeman are o serie de promoții la mai multe produse în aceste zile. Printre acestea se numără roboți, corpuri de iluminat solare sau răcitoare de aer.

Robotul pentru curățarea piscinei Intex ZX300 28005 are prețul redus de la 799 de lei la 699 de lei. Aparatul nu trebuie să fie conectat la rețeaua de electricitate. Robotul se mișca prin forța extercitată de pompa de filtrare, care returnează apa purificată în piscină. Cu ajutorul periilor rotative, aspiratorul colectează murdăria, frunzele și insectele de pe fundul piscinei.

Tot acum, o piscină gonflabilă, cu jacuzzi, model Intex PureSpa Bubble Massage 28426, are prețul promoțional de 2.399 de lei (față de 2.942 de lei înainte) la Dedeman. Piscina are funcție de masaj și dimensiunile 196 x 71 cm. Aceasta poate acomoda maxim patru persoane, este prevazută cu sistem de dedurizare încorporat și poate încălzi apa până la 40 de grade Celsius.

O instalație cu panou solar, care include 300 de LED-uri cu lumină caldă, are prețul promoțional de 54,90 de lei (față de 69,98 de lei înainte). Cablul pe care sunt fixate LED-urile este de culoare verde și are lungime de aproape 30 de metri. Instalația are controler, care permite selectarea programului dorit din opt disponibile. Mai mult, dispozitivul beneficiază de rezistență medie la apă și praf (IP44) și are o autonomie, cu acumulatorii încărcați complet, de 6-8 ore.

Citește și: Povestea interesantă din spatele scaunelor pe care au stat Meghan și Harry în interviul acordat lui Oprah

Dedeman oferă, la promoție, un răcitor de aer Turbionaire Easy Cool, cu rezervor de apă de 7 litri. Aparatul dispune de funcție de ionizare, de telecomandă și timer. Prețul produsului a fost redus cu aproximativ 30 de lei, până la 479 de lei. Aparatul nu are compresor și nu funcționează folosind agent frigorific, ci pe bază de apă, cuburi de gheață sau pastile de gheață.

Lidl vinde de asemenea, în această perioadă, un răcitor de aer marca SilverCrest, la prețul de 379 de lei.

Un preț special are, la Dedeman, cortul pentru patru persoane Bestway Pavillo Active Ridge 68091. Realizat din poliester, produsul acesta are dimensiunile (210 + 100) x 240 x 130 cm. Cortul costă 209 lei, prețul fiind redus de la 239 de lei. Produsul are buzunar interior în care pot fi depozitate bunuri și este prevăzut cu folie de protecție la sol din polietilenă.

Sursa: Dedeman.ro

CITEȘTE ȘI:

Kaufland 7 – 14 iulie: Produse interesante sau utile din oferta magazinelor

Noul catalog Dedeman, 1 – 31 iulie: Produsele care ne-au atras atenția

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult