Lidl: 3 unelte Parkside, utile pentru renovări, disponibile în curând

09.09.2022
Lidl: 3 unelte Parkside, utile pentru renovări, disponibile în curând

Lidl va introduce luni, 12 august, în ofertă noi scule și unelte sub marca proprie Parkside. Am selectat trei produse interesante, utile pentru orice meșter.

Un ciocan demolator cu putere de 1.300 W și 3.800 de percuții / minut va fi disponibil la prețul de 499 de lei. Dispozitivul are mâner acoperit cu un strat anti-alunecare și cablu cu lungime de 5 metri. Mandrina dispune de sistem de strângere rapidă. În cutie sunt incluse accesorii.

Separat vor fi disponibile la Lidl și dălți SDS pentru ciocan, la prețul de 30 de lei bucata.

Citește și: Două corpuri de iluminat, disponibile la Lidl. Preț și caracteristici

Interesantă este, de asemenea, nivela cu laser și trepied care va putea fi găsită în magazinele Lidl. Dispozitivul poate fi folosit pentru alinierea precisă a obiectelor pe pereți, precum rafturi, etajere sau tablouri.

Curățenia în atelier după finalizarea unui proiect este și ea o activitate importantă. Lidl va vinde un aspirator pentru materiale umede și uscate cu funcție de suflare, tot sub marca Parkside. Dispozitivul are putere de 1.500 W și rezervor cu capacitate de 30 de litri. În cutie sunt incluse diverse accesorii: capete de aspirare, sac de hârtie și furtunuri. Aspiratorul va costa 499 de lei.

Cele trei produse vor beneficia de garanție de 3 ani.

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult