Produse auto și pentru bicicliști, disponibile la Lidl

23.09.2021
Produse auto și pentru bicicliști, disponibile la Lidl

Lidl va vinde, săptămâna viitoare, o serie de accesorii auto și pentru biciclete. Am făcut o selecție cu cele mai interesante produse.

O mașină de înșurubat cu percuție, marca Parkside, va costa 199 de lei. Aceasta va putea fi folosită pentru montarea/schimbarea roților de autoturisme, precum și pentru strângerea și desfacerea șuruburilor și piulițelor blocate. Aparatul are putere de 550 W, cuplu maxim de desfacere de 500 Nm și cuplu maxim de strângere de 100 Nm. În cutie sunt incluse patru tubulare (de mărimile 17, 19, 21, 22) și doi cărbuni de rezervă. Cablul de alimentare are lungime de 3 m.

Citește și: Produse utile disponibile la Lidl începând de luni, 27 octombrie

O trusă de tubulare pentru o mașină precum cea de mai sus va costa 50 de lei. Aceasta va include piese de mărimile 17, 19 și 21.

Lidl va oferi, săptămâna viitoare, mai multe tipuri de organizatoare auto, care pot fi prinse în spatele scaunelor, între acestea sau fixate în lăcașurile de pahare deja existente în mașini. Dispozitivele, marca Ultimate Speed, vor costa 15 lei fiecare model.

Util în mașină ar putea fi și setul de becuri (H7/H4) și siguranțe care se va găsi la Lidl. Acesta va fi disponibil la prețul de 35 de lei.

Totodată, un set de bare transversale din aluminiu, pe care pot fi montate portbagaje sau alte suporturi, va fi disponibil la prețul de 149 de lei. Sistemul suportă o greutate maximă de 90 kg, iar barele au lățime de 120 cm.

Accesorii pentru biciclete, vândute de Lidl

Pentru bicicliști, Lidl va oferi un suport de smartphone Crivit, la prețul de 30 de lei. Acesta este compatibil cu telefoane cu dimensiuni de până la 15,8 x 8 cm. Ecranele tactile ale dispozitivelor pot fi folosite prin husă.

Mai mult, un set de lumini LED cu acumulator pentru bicicletă, marca Crivit, va costa 70 de lei. Stopurile folosesc LED-uri marca Osram. Dispozitivele beneficiază de certificare IP44 pentru rezistență la praf și apă.

Interesante sunt, de asemenea, căștile pentru ciclism cu lumini LED pe care la va vinde Lidl. Acestea vor fi disponibile în versiuni pentru adulți (65 de lei) și copii (60 de lei), în diferite culori.

Sursa: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Unelte și produse utile disponibile în curând la Kaufland

Produse de gaming atractive disponibile acum la Dedeman

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult