Maisie Williams a întrebat dacă ar trebui sau nu să parieze pe bitcoin. Reacția lui lui Elon Musk

19.11.2020
Maisie Williams a întrebat dacă ar trebui sau nu să parieze pe bitcoin. Reacția lui lui Elon Musk
Foto: Profimedia Images

Actrița Maisie Williams a întrebat, pe Twitter, dacă ar trebui sau nu să investească în moneda virtuală bitcoin. Mai precis, vedeta din „Game of Thrones” a întrebat dacă ar trebui să parieze pe creșterea criptomonedei, adică, în limbajul investitorilor, să ia o „poziție long”. Sute de oameni au răspuns și i-au dat diverse sfaturi lui Williams.

Printre cei care au intervenit în discuție a fost Elon Musk, șeful Tesla și SpaceX. Antreprenorul a făcut referire la un alt serial fantasy de succes, „The Witcher”.

Citește și: Reacția neașteptată a lui Elon Musk când a aflat despre existența unui ATM de Bitcoin la o fabrică Tesla

„Toss a bitcoin to ur Witcher”, a răspuns Musk, făcând referire la melodia „Toss A Coin To Your Witcher” (trad.: „Aruncă o monedă vrăjitorului tău”) din serialul „The Witcher”. Glumița lui Musk este destul de reușită, fiind apreciată de utilizatorii Twitter.

Elon Musk nu e un mare fan al bitcoin

În ceea ce privește relația lui Musk cu bitcoin și alte criptomonede, aceasta nu este una apropiată. Miliardarul a scris, la un moment dat, că nu deține monede virtuale, în afară de 0,25 bitcoin. El a primit criptomoneda de la un prieten, în urmă cu mai mulți ani.

Musk a găsit, în schimb, „noul aur”. Este vorba despre nichel, care este, poate, cea mai importantă componentă a automobilelor electrice. Metalul este esențial pentru baterii mai eficiente. „Cu cât are mai mult nichel, cu atât mai mare este densitatea de energie oferită de o baterie”, a declarat Michael Beck, analist de la firma Regent Advisors.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult