Selecție de produse aflate la promoție în magazinele Dedeman

19.10.2021
Selecție de produse aflate la promoție în magazinele Dedeman
Foto: Shutterstock

Lanțul de magazine Dedeman a publicat noi oferte pe site-ul propriu, iar noi am făcut o selecție cu produsele care ni s-au părut utile în această perioadă.

Fluctuațiile de tensiune pot dăuna echipamentelor electronice din locuințe, iar în unele cazuri le pot scoate chiar din uz. Dedeman vinde, la ofertă, un stabilizator de tensiune cu releu, modelul Well AVR-REL-SLIMPOWER2000-WL. Un astfel de dispozitiv menține valori relativ constante ale tensiunii electrice pe un element de circuit.

Dispozitivul Well are putere de 2000 VA / 1200 W și este ușor de folosit. Tensiunea de intrare poate varia între 140 și 260 V, însă tensiunea de ieșire este de 230 V. Modelul vândut de Dedeman costă 199 de lei.

Un televizor LED, model Allview 32ATC6500-H, costă 859 de lei. Dispozitivul atrage atenția prin marginile foarte înguste ale ecranului. Televizorul are ecran cu diagonală de 81 cm (rezoluție HD), două porturi HDMI 1.4 si un port USB 2.0. Modelul include funcția TimeShift, care permite revenirea la o secvență anterioară. Utilizatorul poate opta să continue de acolo vizionarea sau să reia transmisiunea în timp real.

La categoria Auto este disponibilă, la prețul de 94 de lei, o antenă de stație radio, model PNI ML70. Aceasta are o lungime de 70 cm, bază magnetică de 14,5 cm, cablu cu lungime de 4 m și mufă PL259. Distanța de comunicare oferită este de până la 9 km. Alte caracteristici tehnice: SWR ≤ 1.2, putere maximă aplicată de 200 W, impedanță de 50 Ohmi.

Pentru a nu afecta vopseaua mașinii, pentru antena de mai sus este disponibil, la Dedeman, un suport de cauciuc, tot marca PNI. Acesta costă 10 lei.

Totodată, un ceas digital de birou LTC 02, cu funcție de alarmă sonoră, costă 64 de lei. Display-ul cu diagonală de 1,8” are luminozitate reglabilă. Ceasul are dimensiunile 210 x 85 x 85 mm și funcționează cu o baterie baterie de 9 V (6LR61) care nu este inclusă în pachet.

Sursa: Dedeman.ro

CITEȘTE ȘI:

Altex: Produse interesante disponibile cu reduceri de până la 40%

Lidl: Accesorii interesante pentru casă și produse de copii, disponibile în magazine

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult