Noutăți Carrefour: 5 produse interesante disponibile acum în magazine

12.08.2021
Noutăți Carrefour: 5 produse interesante disponibile acum în magazine

Carrefour, unul dintre cei mai populari retaileri din România, a introdus noi produse în ofertă. Am făcut o selecție cu dispozitivele care ni s-au părut interesante.

Un mouse de gaming White Shark Galahad GM-5007, cu sensor cu rezoluție maximă de 6.400 DPI și luminițe RGB, costă 99,9 lei. Dispozitivul are cablu cu lungime de 1,8 metri.

În oferta Carrefour a intrat și ceasul inteligent Xiaomi Mi Watch LITE, Blue, la prețul de 279,9 lei. Dispozitivul are ecran cu diagonala de 1,4”, cu reglare automată a luminozității. Ceasul este rezistent la apă și oferă suport pentru 11 moduri de antrenament, printre care înot, greutăți sau alergare. Dispozitivul permite monitorizarea somnului și are o autonomie a bateriei de până la 9 zile.

Util, în perioada concediilor, ar putea fi un mini-trepied cu picioare flexibile. Modelul Hama Flex costă 59,9 lei. Dispozitivul poate fi folosit împreună cu smartphone-uri sau cu camere video de acțiune, precum cele GoPro.

Două produse inedite, la ofertă în magazinele Carrefour

În magazinele Carrefour este disponibil, cu un discount de 25%, un modulator FM Bluetooth Tellur FMT-B7. Dispozitivul costă 48,68 lei, are slot USB care permite încărcarea rapidă a electronicelor (suport QuickCharge 3.0) și funcție hands-free pentru apeluri telefonice. La cel de-al doilea port USB poate fi conectat un stick cu muzică.

Tot la ofertă este disponibilă și o căsuță pentru copii, de exterior, cu sunete si lumini, marca Palplay. Aceasta are dimensiunile 130 x 111 x 115 cm și costă 420 de lei.

CITEȘTE ȘI:

Accesoriu la modă pentru smartphone, disponibil săptămâna viitoare la Lidl. Prețul, atractiv

5 produse interesante aflate acum la ofertă la Dedeman