Noutăți Carrefour: 5 produse interesante disponibile acum în magazine

12.08.2021
Noutăți Carrefour: 5 produse interesante disponibile acum în magazine

Carrefour, unul dintre cei mai populari retaileri din România, a introdus noi produse în ofertă. Am făcut o selecție cu dispozitivele care ni s-au părut interesante.

Un mouse de gaming White Shark Galahad GM-5007, cu sensor cu rezoluție maximă de 6.400 DPI și luminițe RGB, costă 99,9 lei. Dispozitivul are cablu cu lungime de 1,8 metri.

În oferta Carrefour a intrat și ceasul inteligent Xiaomi Mi Watch LITE, Blue, la prețul de 279,9 lei. Dispozitivul are ecran cu diagonala de 1,4”, cu reglare automată a luminozității. Ceasul este rezistent la apă și oferă suport pentru 11 moduri de antrenament, printre care înot, greutăți sau alergare. Dispozitivul permite monitorizarea somnului și are o autonomie a bateriei de până la 9 zile.

Util, în perioada concediilor, ar putea fi un mini-trepied cu picioare flexibile. Modelul Hama Flex costă 59,9 lei. Dispozitivul poate fi folosit împreună cu smartphone-uri sau cu camere video de acțiune, precum cele GoPro.

Două produse inedite, la ofertă în magazinele Carrefour

În magazinele Carrefour este disponibil, cu un discount de 25%, un modulator FM Bluetooth Tellur FMT-B7. Dispozitivul costă 48,68 lei, are slot USB care permite încărcarea rapidă a electronicelor (suport QuickCharge 3.0) și funcție hands-free pentru apeluri telefonice. La cel de-al doilea port USB poate fi conectat un stick cu muzică.

Tot la ofertă este disponibilă și o căsuță pentru copii, de exterior, cu sunete si lumini, marca Palplay. Aceasta are dimensiunile 130 x 111 x 115 cm și costă 420 de lei.

CITEȘTE ȘI:

Accesoriu la modă pentru smartphone, disponibil săptămâna viitoare la Lidl. Prețul, atractiv

5 produse interesante aflate acum la ofertă la Dedeman

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult