Accesoriu la modă pentru smartphone, disponibil săptămâna viitoare la Lidl. Prețul, atractiv

11.08.2021
Accesoriu la modă pentru smartphone, disponibil săptămâna viitoare la Lidl. Prețul, atractiv

Lidl a început să publice pe site-ul propriu ofertele pe care le va avea în săptămâna care începe pe 16 august. Ne-a atras atenția un accesoriu pentru smartphone popular în ultimii ani.

Lanțul de supermarketuri va oferi celebrele suporturi pentru telefoane PopSockets, la prețul de aproape 30 de lei bucata. Un model similar, original, costă, la eMAG, 35 de lei.

Colecția PopSockets care va fi disponibilă la Lidl:

În magazinele retailerului vor fi disponibile mai multe versiuni, cu imagini diferite, de la flori, fructe și până la o imitație de marmură neagră. Accesoriile vor ajunge la raioanele Lidl luni, 16 august.

Povestea interesantă a dispozitivelor vândute de Lidl

Dispozitivele Popsockets au fost inventate de către un profesor de filozofie din statul american Colorado, numit David Barnett. Invenția lui s-a numit inițial PopGrips.

Compania PopSockets LLC a fost fondată în 2012 de către Barnett, iar produsul a intrat pe piață în 2014, când au fost vândute 30.000 de unități.

Popularitatea accesoriilor a explodat, iar în 2018 firma a ajuns pe locul doi în topul companiilor americane cu cea mai rapidă creștere, realizat de Inc. Magazine. PopSockets LLC a vândut până acum, în toată lumea, peste 100 de milioane de dispozitive.

Firma are aproximativ 200 de angajați, în SUA, Finlanda și Singapore.

În România, suporturile PopSockets au intrat oficial în 2015.

Până săptămâna viitoare mai sunt multe zile. Am pregătit deja o listă cu cinci produse atractive din oferta actuală e Dedeman, dar și o selecție de oferte disponibile în această săptămână la Lidl.

Sursa: Lidl, eMAG

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult