Oameni care trăiesc din ce găsesc în gunoiul lui Zuckerberg și al altora

10.10.2020
Oameni care trăiesc din ce găsesc în gunoiul lui Zuckerberg și al altora

Lucrătorii la salubritate, dar și alți oameni, au găsit o metodă inedită de a face bani: caută prin gunoaiele miliardarilor din San Francisco, printre care Mark Zuckerberg, și vând produsele găsite, precum blugi de firmă, aspiratoare, console video și iPad-uri.

Potrivit The New York Times, un bărbat de 56 de ani, Jake Orta, fost veteran al armatei americane, locuiește în apropierea casei lui Mark Zuckerberg. El a mărturisit că a găsit la gunoiul provenit din casa acestuia un uscător de păr, un aspirator și o mașină de făcut cafea, toate în stare funcțională. În altă parte a găsit chiar un iPad și o consolă video Xbox.

Profit din ce aruncă Zuckerberg and Co.

Bărbatul vinde produsele, iar câștigul zilnic este de 30 – 40 de dolari.

Citește și FOTO: Cum (nu) împachetezi consola Wii a celui cu care te-a înşelat logodnica

Unii dintre acești „gunoieri” de ocazie ar putea avea probleme. În California există o lege împotriva colectării sau selectării din gunoaiele lăsate pe marginea drumului, întrucât acestea aparțin companiei muncipale care se ocupă cu strângerea gunoaielor.

Situația arată cât de mare este diferența dintre locuitorii înstăriți, precum Mark Zuckerberg, și cei cu venituri mici din această zonă.

Citește continuarea în Go4games.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Dating, disponibil acum în România. Serviciile sale sunt complet gratuite

Cine face parte din Facebook Oversight Board, „Instanța Supremă” care, pe conținut, va fi mai presus chiar şi decât Zuckerberg

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult