Ofertele Lidl din 5 aprilie. Ce produse intră joi în magazinele retailerului

05.04.2021
Ofertele Lidl din 5 aprilie. Ce produse intră joi în magazinele retailerului

Lidl a introdus noi produse în ofertă începând cu 5 aprilie 2021, urmând ca joi să fie disponibile alte gadgeturi interesante.

O lampă LED solară pentru grădină, marca SOLAR, oferă lumină pentru 6-8 ore, potrivit producătorului. Dispozitivul costă 30 de lei și beneficiază de rezistență medie la praf și apă (IP44).

Compania are mai multe produse cu LED-uri în ofertă. Un set de lumini, marca Melinera, disponibil în trei versiuni, costă 60 de lei.

Interesantă este și o veioză LED cu acumulator, marca Livarno Lux. Aceasta costă 70 de lei și poate furniza lumină, fără fir, între 3 și 9 ore. Pachetul include cablu de încărcare de 2 m (cu conector USB) și un abajur alb suplimentar.

Citește și: Produse interesante din oferta retailerului Carrefour: căști true wireless și biciclete la promoție

Tot din oferta actuală face parte un parasolar cu lumini LED, care costă 119 lei. Dispozitivul are 110 luminițe și funcționează împreună cu un panou solar sau conectat la priză.

Produsele interesante care intră joi în oferta Lidl

Un gadget util în bucutărie este fierbătorul de ouă. Modelul vândut de Lidl este marca Silvercrest și costă 50 de lei. Dispozitivul are buton de reglare rotativ pentru gradele de întărire (moale, mediu și tare). Aparatul emite un semnal sonor la sfârșitul programului și poate fi folosit pentru prepararea a până la șapte ouă.

Tot pentru bucătărie, retailerul are în ofertă o mașină de copt pâine, marca Silvercrest Kitchen Tools, la prețul de 279 de lei. Aparatul, cu putere de 850 W, oferă 16 programe și trei trepte de rumenire. Este disponibil un program de coacere fără gluten, iar în cutie este livrat un caiet cu rețete.

Pentru cei care doresc o curățenie desăvârșită înainte de Paște, Lidl vinde un aspirator cu UV la prețul de 199 de lei. Aparatul are trei funcții: lampă UV, mod aspirare și funcție de rulare și scuturare. Aspiratorul, cu putere de 300 W, are cablu cu lungime de 4 metri, curăță paturile, saltelele sau mobila căptușită, de praf și impurități. Dispozitivul include două filtre HEPA lavabile și are rezervor de 125 ml.

Din oferta actuală face parte și un inhalator portabil, marca Sanitas, la prețul de 149 de lei. Accesoriile incluse sunt: cablu de încărcare USB, muștiuc, nebulizator cu recipient de medicamente, mască adult și copil.

Foto: Lidl.ro, Shutterstock

Citește și Video Go4it: Stâlpii multifuncționali oferă Wi-Fi și energie pentru mașinile electrice

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult