Produse interesante din oferta retailerului Carrefour: căști true wireless Huawei și biciclete la promoție

09.04.2021
Produse interesante din oferta retailerului Carrefour: căști true wireless Huawei și biciclete la promoție

Carrefour, unul dintre cei mai mari retaileri din România, are noi oferte în această săptămână. Am selectat câteva care ni se par a fi relevante pentru publicul nostru.

Carrefour a introdus în ofertă căștile true weireless Huawei FreeBuds 4i, la prețul de 400 de lei. Dispozitivele oferă anulare activă a zgomotului și autonomie a bateriei de până la 10 ore.

Retailerul are și un pachet atractiv, compus din căști bluetooth Huawei FreeBuds plus brățară de fitness Huawei Band 4 Sunrise, la prețul de 400 de lei.

O altă noutate este boxa Bluetooth cu design neobișnuit Tellur NYX, care costă 59 de lei. Aceasta are putere de 6 W și dispune de conectori USB și AUX.

Citește și: Noutățile Kaufland din 7 aprilie: televizor smart și multe soluții la o problemă actuală

Carrefour a introdus în ofertă și un card reader marca Logic. Dispozitivul este compatibil cu mai multe formate de carduri externe (micro-SD, SD) și costă 20 de lei.

Compania oferă o reducere de 15% la gama de biciclete Omega. Vehiculele au prețuri promoționale cuprinse între 594 (pentru copii) și 1.274 de lei. Modelul Omega Rowan, pentru adulți, are cadru din aluminiu, frâne pe disc, 21 de viteze și echipamente Shimano.

Bărbații pot achiziționa, la promoție, un kit cu trei lame pentru aparatul electric de bărbierit Philips OneBlade la prețul de 129 de lei. Prețul normal este de 190 de lei.

Citește și: Ofertele Lidl din 5 aprilie. Ce produse intră joi în magazinele retailerului

Un discount semnificativ are și periuța de dinți Philips Sonicare (HX6850/34). Un set de două unități este oferit la prețul de 650 de lei, față de 950 de lei în mod normal. O promoție similară este disponibilă și în alte magazine, inclusiv la eMAG.

Interesant, pentru cei mai în vârstă sau nostalgici, este ceasul deșteptător cu radio vândut de Carrefeour. Aparatul, numit Nea One CR100, costă 55 de lei.

Pentru copii (în special fetițe), magazinele retailerului vând un nou model de căști, Thomson HED1105P. Urechile celor mici sunt protejate de o limitare a presiunii sonore la maxim 85 dB. Căștile costă 40 de lei și sunt disponibile în combinația alb/roz.

Sursa: Carrefour

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult