Produse din oferta actuală Lidl, inclusiv două pliabile, care atrag atenția

04.10.2021
Produse din oferta actuală Lidl, inclusiv două pliabile, care atrag atenția

Lidl a introdus în magazine produsele din noul catalog, iar printre acestea sunt câteva care atrag atenția.

Pentru copii este disponibilă o periuță de dinți electrică, marca Nevadent. Dispozitivul are 4.500 rotații pe minut, costă doar 40 de lei și are cronometru care arată când au trecut 2 minute de periere. În cutie sunt incluse două capete. Periuța funcționează cu baterii AA și beneficiază de garanție de 3 ani.

Lidl vinde, în această săptămână, un termostat electronic pentru calorifer, marca SilverCrest, la prețul de 40 de lei. Un alt produs util este panoul LED cu telecomandă, marca Livarno Home, care costă 149 de lei. Aam scris mai pe larg despre aceste două produse aici.

Oferte Lidl disponibile începând de joi

În magazine vor ajunge, în această săptămână, două dispozitive pliabile utile.

Începând de joi va fi disponibil un cărucior pliabil Parkside, care poate fi folosit pentru a transporta marfă sau alte obiecte. Acesta va fi oferit la prețul de 55 de lei. Suprafața pentru transport este de 23 x 25 cm, iar greutatea maximă suportată este de 50 kg.

Un coș de rufe pliabil, marca Aquapur, va costa 40 de lei. Dispozitivul are dimensiunile 50 x 37,5 x 26,5 cm și capacitate de 17 litri. Coșul poate fi pliat atunci când nu este folosit pentru a ocupa mai puțin spațiu.

Sursa: Lidl.ro

Citește și: Produse auto, electronice și pentru casă, disponibile cu reduceri la Dedeman

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult