Produse auto, electronice și pentru casă, disponibile cu reduceri la Dedeman

05.10.2021
Produse auto, electronice și pentru casă, disponibile cu reduceri la Dedeman
Foto: Shutterstock

Dedeman a publicat noul catalog cu oferte, valabil pentru luna octombrie. Am selectat cinci produse interesante, disponibile la preț redus.

Un compresor auto Profi, digital și programabil, este oferit la prețul de 149 de lei. Aparatul are dimensiunile 18,4 x 8,2 x 19,4 cm și oferă decuplare automată atunci când ajunge la presiunea selectată. Timpul la care ajunge la o presiune de 2,3 bari este de aproximativ 3 minute.

Mai mult, dispozitivul include lanternă cu 4 LED-uri cu lumină albă pentru funcția de iluminare și 3 LED-uri cu lumină roșie intermitentă pentru funcția Flash. În cutie sunt oferite capete adaptoare pentru umflarea mingilor și a saltelelor cu aer. Timpul maxim de funcționare continuă al compresorului este de 10 minute.

Tot la categoria auto sunt disponibile, la prețul de 109 lei, două difuzoare Carguard PA-Home, cu diametru de 30,5 cm. Puterea nominală maximă a sistemului este de 300 W (150 W / unitate).

Pentru nostalgici este disponibil un radio FM portabil cu CD / CD-RW player, la prețul de 189 de lei. Aparatul, marca Akai (model APRC-108), are difuzoare cu putere de 6 W și poate funcționa pe baterii (8 x R14) sau conectat la rețeaua de electricitate. Dispozitivul include conexiune Bluetooth, port USB, jack audio de 3,5 mm, dar nu și slot pentru carduri.

Dedeman vinde și o lanteră LED, marca Hoff, reîncărcabilă, la prețul de 55,90 lei. Aceasta oferă o intensitate luminoasă de 1.000 de lumeni și cinci moduri de iluminare. Produsul beneficiază de certificare pentru rezistență la praf și apă (IP65) și dispune de acumulator cu capacitate de 2.500 mAh.

Încărcarea bateriei durează maxim 3 ore. Pachetul mai conține, pe lângă lanterna LED: o clamă de fixare metalică, un șnur textil pentru agățare, un cablu de încărcare și un acumulator.

Cu reducere este disponibil și un kit de supravghere video PNI, model House WiFi550. Acesta include NVR (network video recorder) și patru camere wireless, care pot fi folosite la interior sau exterior. Produsul costă 769 de lei.

Camera se conectează la internet printr-o rețea wireless, iar la NVR tot printr-o conexiune fără fir. Rezoluția oferită este de 1.280 x 720 pixeli. Pe timpul nopții supravegherea este posibilă datorită celor 30 de LED-uri cu infraroșu. Vizibilitatea nocturnă este de până la 30 de metri.

Foto: Dedeman.ro

CITEȘTE ȘI:

Produse din oferta actuală Lidl, inclusiv două pliabile, care atrag atenția

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult