Produse interesante din oferta actuală a Kaufland. Soluții pentru lucrul cu apa

14.04.2021
Produse interesante din oferta actuală a Kaufland. Soluții pentru lucrul cu apa

Kaufland are noi gadgeturi în ofertă în această săptămână, iar unele sunt vândute la prețuri promoționale.

Retailerul vinde un computer pentru apă cu afișaj LED, marca proprie Countryside. Aparatul costă 60 de lei și poate fi folosit pentru programarea operațiunii de irigare a curții sau grădinii. Timpul în care este furnizată apa poate fi setat de la un minut la 24 de ore. Dispozitivul include un racord de furtun și suportă o presiune a apei cuprinsă între 0,34 și 8,27 bar. Acest produs beneficiază de garanție de 3 ani.

Citește și: Lidl vinde noi produse interesante pentru pasionații de proiecte de tip DIY

Soluții pentru cei afectați de inundații

Pentru cei care s-au trezit cu grădina inundată, Kaufland oferă o pompă de apă cu putere de 1.000 W, capabilă să scoată 4.600 de litri/oră. Produsul, marca proprie Countryside, costă 249,90 lei. Există și un model submersibil, de 400 W. Acesta are un debit maxim de 8.000 litri/oră și un cablu cu lungime de 10 m. Pompa costă 129,90 lei.

Ambele modele primesc garanție de 3 ani.

Kaufland are o ofertă la o mașină de făcut pâine marca Heinner (model HBM-915WH). Aceasta costă 249,90 de lei și are 14 programe. Aparatul are o capacitate de 750 – 900 g. Prețul produsului este similar la eMAG.

Foto: Shutterstock, Kaufland.ro

CITEȘTE ȘI:

Ofertele Lidl din 12 aprilie. Produsele interesante care ajung în magazine joi

Mini-turbina eoliană oferă energie în locuri fără electricitate

Cardlax EarBuds Washer este o mașină de spălat pentru căști true wireless

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult