Noutățile Kaufland din 7 aprilie: televizor smart și multe soluții la o problemă actuală

06.04.2021
Noutățile Kaufland din 7 aprilie: televizor smart și multe soluții la o problemă actuală

Kaufland, cel mai mare lanț de retail din România, are noi oferte pentru clienți, începând cu 7 aprilie.

În catalogul cel nou atrage atenția un televizor smart marca NEI, oferit la prețul de 799 de lei. Modelul are ecran cu diagonală de 31”, cu rezoluție de 1.366 x 768 pixeli, trei porturi HDMI, două USB și unul pentru cartele CI. Produsul beneficiază de 3 ani garanție.

Un alt gadget interesant este un dispozitiv pentru curățat scamele de pe haine și țesături, marca Switch On. În cutie mai sunt livrate o perie de curățare și două baterii AA. Aparatul costă 19,99 lei.

Citește și: Produse interesante din oferta retailerului Carrefour: căști true wireless și biciclete la promoție

Ofensiva împotriva insectelor, susținută de Kaufland

Kaufland vinde și o capacană electrică pentru insecte, cu putere de 1 W, la prețul de 35 de lei. Dispozitivul poate fi agățat într-o încăpere, pe balcon sau în terasă. Capcana folosește o lampă care atrage insectele în grătarul său, încărcat electric. Insecte cad apoi într-o tavă detașabilă. În cutie este livrată o perie pentru curățare.

Tot împotriva insectelor, retailerul oferă o paletă electrică, marcă proprie My Project. Aceasta costă 15 lei și are o plasă metalică. Paleta funcționeaza prin electrocutarea insectelor la nivelul fileului electrificat și poate fi folosită la interior și exterior.

Tot pentru cei aflați în „război” cu insectele, compania vinde o plasă pentru geam la prețul de 10 lei, dar și o țesătură autoadezivă pentru repararea plaselor deteriorate, la prețul de 7 lei.

Foto: Shutterstock, capturi de ecran

CITEȘTE ȘI:

O operațiune de phising aflată în derulare se folosește de numele OLX și Fan Courier

Vezi aici dacă numărul tău de telefon se află printre cele 533 de milioane furate de pe Facebook

Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce urmează e uluitor

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult