Produsele noi introduse în oferta Carrefour: televizor smart LG deosebit și consolă PS5

23.06.2021
Produsele noi introduse în oferta Carrefour: televizor smart LG deosebit și consolă PS5
Foto: Profimedia Images

Carrefour a actualizat secțiunea de electronice și electrocasnice cu noi produse. Vă prezentăm o selecție de dispozitive interesante vândute acum de retailer.

În magazinele companiei poate fi găsit un ceas cu radio Blaupunkt (model CR85WH), la prețul de 249,9 lei. Punctul de atracție al dispozitivului este plăcuța de încărcare wireless încorporată. Aparatul este disponibil în culorile alb și negru. Ceasul mai afișează temperatura de la interior și exterior.

Un alt produs introdus acum în ofertă este purificatorul de aer Xiaomi Mi Air 3C. Aparatul poate filtra 320 de metri cubi pe oră, are filtru HEPA și display LED. Dispozitivul costă aproape 500 de lei. Produsul beneficiază de o ofertă și mai bună la Altex, unde poate fi achiziționat la prețul de 449,90 lei.

Citește și: Elon Musk a confirmat cel mai bine păstrat secret al Tesla

Carrefour vinde și un televizor mai puțin obișnuit. Clienții pot găsi, în magazinele retailerului, modelul LG 32LM6380PLC, cu carcasă de culoare albă. Dispozitivul este smart, are display LED cu diagonala de 81 cm (rezoluție Full HD) și este compatibil cu tehnologia HDR. Televizorul costă, la Carrefour, 1349,9 lei. La eMAG, același model costă 1.290 de lei.

Totodată, la secțiunea IT&C retailerul vinde o consolă PlayStation 5 Digital Edition, la prețul de 4.899,9 lei.

CITEȘTE ȘI:

Lidl va vinde două accesorii utile pentru cei care au animale de companie

Produse inedite și atractive din oferta actuală a Kaufland. Surpriza de la Levi’s

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult