Samsung şi-a stabilit o ţintă de vânzări uriaşă pentru Galaxy S8

09.01.2017
Samsung şi-a stabilit o ţintă de vânzări uriaşă pentru Galaxy S8

Samsung are aşteptări mari de la smartphone-ul vârf de gamă pe care se pregăteşte să îl lanseze. Compania şi-a stabilit ca ţintă livrarea a 60 de milioane de unităţi Galaxy S8 în 2017.

În cazul în care va atinge acest prag, S8 va fi cel mai de succes smartphone Galaxy S din istoria companiei.

Samsung a livrat 45 de milioane de smartphone-uri Galaxy S6 şi 48 de milioane de unităţi Galaxy S7.

Compania se aşteaptă ca mulţi dintre cei care doreau să cumpere un Galaxy Note7 să opteze pentru Galaxy S8 atunci când dispozitivul va ajunge pe piaţă.

Potrivit zvonurilor, noul vârf de gamă al companiei va debuta pe piaţă cu o lună mai târziu decât Galaxy S7, care a fost lansat în martie 2016. Producţia pentru S8 va începe în luna martie a acestui an, iar la jumătatea lui aprilie terminalul va ajunge în magazine.

Sunt analişti care nu cred că Samsung va reuşi să livreze 60 de milioane de smartphone-uri Galaxy S8. Asta deoarece piaţa pentru dispozitive high-end este foarte competitivă, iar mulţi utilizatori aleg telefoane cu preţ accesibil, precum OnePlus 3T. Mai mult, în China sunt zeci de companii care oferă terminale de ultimă generaţie care costă jumătate din preţul unui dispozitiv Galaxy S.  

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult