TechCrunch a inclus România în serviciul Extra Crunch

29.06.2020
TechCrunch a inclus România în serviciul Extra Crunch
Foto: TechCrunch

TechCrunch, o publicație cunoscută de tehnologie, orientată spre startup-uri, a anunțat că serviciul său Extra Crunch acoperă acum și România.

Țara noastră se alătură celorlalte state europene acoperite de serviciu: Austria, Belgia, Franța, Germania, Italia, Olanda, Polonia, Spania și Marea Britanie.

Potrivit TechCrunch, România oferă un bazin bogat de dezvoltatori și antreprenori în tehnologie. Investițiile fondurilor de venture capital au crescut cu 26% în 2019 în România comparativ cu 2018.

Potrivit publicației, clienții săi au cerut în număr mare ca România să intre în lista țărilor acoperite de Extra Crunch.

Extra Crunch este un serviciu premium

Serviciul oferă conținut, pe bază de abonament, pentru investitorii interesați de industria IT&C din România. Sunt disponibile analize, sondaje, articole din categoria „cum să” și interviuri exclusive.

Serviciul oferă trei tipuri de abonamente: lunar (11,90 euro, TVA inclus), pe un an (95,20 euro) sau pe doi ani (178,50 euro). Cel lunar costă, în primele 30 de zile, 5,95 euro.

Membrii Extra Crunch au acces la un newsletter săptămânal și pot naviga pe site-ul TechCrunch fără vedea reclame, în articole sau în clipurile video.

Publicația TechCrunch a fost fondată în 2005 de Archimedes Ventures. În 2010, AOL a cumpărat compania pentru aproximativ 25 de milioane de dolari.

CITEȘTE ȘI:

Laptopul de gaming cu două ecrane ROG Zephyrus Duo 15 a ajuns în România

LG a anunțat când aduce smartphone-ul Velvet în Europa. În România e disponibil deja

O firmă închiriază iPhone 11 Pro în România. Cât te costă pentru 12 luni

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video