LG a anunțat când aduce smartphone-ul Velvet în Europa. În România e disponibil deja

15.06.2020
LG a anunțat când aduce smartphone-ul Velvet în Europa. În România e disponibil deja

LG Velvet, noul smartphone high-end al companiei din Coreea de Sud, va ajunge oficial în Europa în această lună, prima dată în țările în care marca se bucură de popularitate.

Smartphone-ul include chipset Qualcomm 765G cu modem 5G integrat, are 6 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 128 GB și baterie cu capacitate de 4.300 mAh.

Telefonul dispune de tehnologie de încărcare rapidă a acumulatorului, atât prin fir (25W), cât și wireless (9W).

Display-ul OLED al dispozitivului are diagonala de 6,8” și oferă rezoluție Full HD (1.080p). Velvet mai include slot pentru card micro-SD și jack audio universal.

Terminalului îi poate fi adăugat un al doilea ecran, la fel ca și modelului V60, prin intermediul unei carcase Dual Screen. Telefonul are trei camere pe partea din spate – principală de 48 MP, ultrawide de 8 MP și de adâncime de 5 MP – , aranjate în forma unei picături de apă care cade. Camera frontală, pentru selfie-uri, are senzor de 16 MP.

LG Velvet, disponibil în oferta unui operator din România

LG Velvet costă echivalentul a 700 de dolari în Coreea de Sud. Primele piețe din Europa în care va ajunge sunt Germania, Italia, Spania, Ungaria și Polonia.

Surprinzător oarecum, deoarece țara noastră nu face parte din primul val anunțat pentru lansare, LG Velvet este listat în oferta Orange România. La liber, dispozitivul este oferit la prețul de 3.184 de lei. Împreună cu abonamentul Orange Me 30, smartphone-ul, disponibil doar în varianta de culoare Aurora Gray, costă 1.565 de lei.

Telefonul nu este blocat în rețeaua operatorului. Cei care comandă produsul până pe 23 iunie primesc gratuit o boxă portabilă Ultimate Ears Boom 3.

Sursa: Engadget

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult