Telekom România închide magazinul online ClickShop.ro

01.02.2017
Telekom România închide magazinul online ClickShop.ro

Telekom România a anunţat că magazinul online ClickShop.ro îşi va încheia activitatea începând cu data de 15 februarie 2017, ora 11:00. Vânzările online de produse electronice, telefoane şi IT vor continua pe Germanos.ro, în timp ce serviciile de telecomunicaţii ale companiei vor putea fi în continuare achiziţionate de pe Telekom.ro.

„Clienţii existenţi ai ClickShop.ro vor beneficia de suport pe perioada garanţiei aferente pentru produsele achiziţionate. Măsura face parte din seria de eforturi de concentrare asupra activităţii de bază a companiei”, potrivit unui anunţ al Telekom România.

 

Domeniul asociat magazinului online www.clickshop.ro va rămâne activ, oferind informaţii pentru utilizatorii care au achiziţionat produse prin intermediul site-ului în ultimii 5 ani. Numărul de suport pentru clienţi 021.9262 şi adresa e-mail [email protected] vor rămâne în continuare active pentru cei care doresc să adreseze întrebări referitor la comenzile anterioare, service produse, retururi şi situaţii conexe. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult